ParlamentBLOG
Sliders

2006.szeptember 29. kora délután. (Nem mókolt kép)
{ komment (2) } { permalink }  
Hogy miért nem?

Hogy miért nem? Mert belefáradtam. Mert a voksolásnak nem arról kellene szólnia, menj el szavazni, mert hatalomra jutnak ezek vagy azok. Nem a dafke, csak ők ne!-szemléletnek kellene uralkodnia, ne a megmutatom ki ellen vagyok-divat, mondja meg, hogy ki vagy, hanem az, hogy kinek van jobb ötlete, ki tudja azt megvalósítani, ki tud nekem, az utcámnak, a városrészemnek, a városomnak jót rajzolni. De nem úgy, hogy kimásolom azt a képet a Hogyan barkácsoljunk facicát szakkönyvből, hanem meg is mutatom, hogyan fogom megcsinálni. Vannak, akik közülük ugyanezt mondják, és mégis náluknál jobb másoló deákot nem láttam még Magyarországon. Hogy én miért nem? Mert elegem van. Nagyon elegem. Amikor a szavak új politikáról illetve hazugság ellenességről szólnak, a hangrendet csaknem minden esetben kommunikációs stratégiák szabják meg, nincs mögöttük érzelem, őszinteség, mert a politika ilyen és ezzel még nem is lenne baj.
{ komment (4) } { permalink }   { tovább }
Pille, pille

Mondjad már, van-e meghökkentőbb látvány annál, amikor parlamentünk egyetlen független országgyűlési képviselője a pille, pille ritmusára ágyékát dörzsöli egy táncoskedvű lány fenekéhez, majd megpörgeti a cinoszkát és közben hagyja, hogy az lassan megszabadítsa az ingétől. Majd amúgy trikóban, kőműves-sztájl, duhajkodik tovább. A kampány-dajdajba sok minden belefér, már csak a csap hiányzik, a hordó, az eszemiszom. Ahogy a korteskedést látva Mikszáth kiáltott, úgy fakadunk ki mi is: "Mennyi vesződség, mennyi zaj, mennyi pénz!"
{ komment (0) } { permalink }  
Népművészet
{ komment (0) } { permalink }  
Polgári levél az elnökhöz

Tisztelt Elnök Úr! Tisztában van azzal mit tesz? - így kezdi Orbán Viktornak címzett levelét aztán a végére úgy beledurálja magát ez a négy gyermekes, öt unokás asszony, az egri polgári kör vezetőségi tagja, hogy mint egy kosárból idő előtt kiborult és működésbe lépett tüzijáték bombái csattogjanak a szitkok. Hol a pokolfajzat szó süvít el a szemünk előtt, hol a Hej Hiller poén robban felettünk, hogy aztán görögtűzzel érjen véget a móka:  "Szégyelljék magukat, Elnök Úr! A cserbenhagyásos gázolás, még önöknek sem megengedett!! És kikérjük magunknak, hogy ránk szabadítanak egy rendőrállamot és olyan megszorításokat, hogy beledöglik az ország. Aki ehhez asszisztál, ugyanolyan minőségű hazaáruló mint ez a levitézlett, koszlott kormány!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! " Ezekután mondja valaki, hogy a Kossuth téren nem a jelenlegi politikai elitet temetik a tüntetők! (Egy fórumon azt olvastam nincs ilyen nevű polgári kör, tehát nincs Molnár Gabriella sem. Ami biztos: létezik ilyen kör és az egri tévé - mint arról a levélben is szerepel egy passzus - nemrégiben kirúgott munkatársát F. Molnár Gabriellának hívják.)
{ komment (0) } { permalink }   { tovább }
Hazugság, politika, videó

A fekete Hitler poénnak is nagyon gáz. Ezt leszámítva érdekes, hogyan látják Gyurcsányt, a hazugságot az amerikaiak, és a sztorin keresztül hogyan karikírozzák ki az idealista, önkínzó magyarokat és zabagép, érdektelen, surmó önmagukat. (Közben itt a videóreagálás. Már "lázít" egy amerikai.)
Műfordítás: We screwed up. Not a little, a lot. No European country has done something as boneheaded as we have. Evidently we lied throughout the last year and half, two years. We lied morning, noon and night. (Frank Gyurcsany)
{ komment (0) } { permalink }  
Flaszterix és Superman

{ komment (1) } { permalink }  
Csinálmányok

1. A rendőrökkel a Kossuth téren csaptak össze a tüntetők, aztán Oktogon felé, az Astoriánál, aztán a Köztársaság térről is ki kellett szorítani őket, aztán országszerte demonstrációk, aztán gazdatüntetés. Ez 2002 júliusában a hídfoglalás után a szavazatok újraszámlálásáért történt. Érdekes párhuzam a mai történésekkel, nem? De honnan is indult ez a "háború"? A 2002-es választás utáni napokban a Fidesz vezetők folyamatosan arról beszéltek nem zárják ki a csalás lehetőségét, újra kell számolni a szavazatokat. Sőt, népi kezdeményezést is indítottak ennek érdekében. Ha finom és naív vagyok, akkor csak megágyaztak.
2. "Mi csináltuk meg a "köteles akciót is". Semmi kétség: ami elhangzik, az képileg erőteljes, sőt durva, de nem agresszív, és nem fenyegető. Kövér nem akar akasztani. De amit mond, az - egy kis rossz szándékkal - ellene fordítható. Még kiforgatni se nagyon kell, csak kihasználni a benne rejlő lehetőségeket (...) És összerakjuk. Fölhozatjuk még aznap reggel az egy szem kazettát, ami van, lejátsszuk a sajtónak. Szili Kati félig oldalra hajtott fejjel, sírós hangon mondja el, hogy ez milyen borzasztó.  Nagyszombaton Lendvai Ildikó még a Fidesznek kézbesít mindenfajta leveleket, és elindítjuk azt az SMS-kampányt, amelynek a vége a köteles tüntetés" (Gyurcsány Ferenc)
{ komment (0) } { permalink }  
Délelőtti piknik

Jetphotographer bekukkantott: a piknikelők készültek az estére. Azt beszélik, fáradnak, a szervezők egymás ellen fordultak.  Hanyatlás. Kifáradás. Közel a vége.
{ komment (0) } { permalink }  
Sváby vs. Orbán
Orbán Viktor: (...)És közben tönkrement egy ország, a diákok, a nyugdíjasok meg a munkások fogják megfizetni azt, amit a miniszterelnök okozott. Ne haragudjon már, és ön meg itt mentegeti?
(Kizökkent az idő ó kárhozat! Hogy én születtem helyretolni azt.D.R.)
Sváby András: - Én nem mentegetem, én azokat mondom...
Orbán Viktor: - Hát dehogynem uram.
(Leverem a sapekod Sváby, vazzeg! D.R.)
Sváby András.: - Én nem mentegetem, én azokat mondom, amiket lehet mondani.
(Bravó! Orron pöckölted. D.R.)
{ komment (15) } { permalink }   { tovább }
Razzia

- Vegyétek le a ruhát és álljatok be közénk - a kissé meghökkentő mondat a Madách téri meleg estében talál magának helyet. Megformálója és a címzett, a rohamrendőr olyan mereven áll egymással szemben, mintha valami furcsa véletlen miatt ezernyi láthatatlan szállal összecsomózódtak volna, mintha feszült mozdulataik is csak egymástól függenének. A háttérben rendőrségi teherautók, késő éji forgalom, és a vakuvillogás teszi teljessé a razzia díszletét.
{ komment (2) } { permalink }   { tovább }
Madách tér

 Még friss. Most értem haza. A hajnali órák miatt szöveg később. A fotók 6280 Nokia mobillal készültek. Egyszerű razzia volt. Több embert őrizetbe vettek. A földön fekvő fickó volt a első, akit kiszedtek a tömegből, menekült, de az úttesten leteperték. Amikor megbilincselték csak annyit mondott: kolléga vagyok. Mutasssam az irataimat? Nem engedték. 
{ komment (0) } { permalink }  
Szabadnap

Fogjátok el! - ez a kiáltás abszurdnak tetszik a Kossuth téri sokadalomban, az Árpád-sávos, nemzetiszín zászlók alatt sebtiben összehozott kis magyar Hyde-parkban, ahol a "mongyonlegyurcsány", valamint a "takarodj" skandálásokból rendeztek végkiárusítást. A parancsot ugyanis egy tüntető adta ki az imént, mire a rendőrök nekiiramodtak, hogy a Parlament Cafe bejáratáig menekülő férfit összebarátkoztassák az aszfalttal.
{ komment (0) } { permalink }   { tovább }
Fehér 2.: Nem ezt akarjuk


Folytatva az előbbi bejegyzést, mintha szaporodnának azok, akik szerint ELÉG abból, ami Pest utcáin zajlik. Három egyetemista pédamutató magánkezdeményezése: aláírásgyűjtés, képarchívum a rombolásról.
"Mi, békét akaró magyar állampolgárok megdöbbenve tapasztaltuk, hogy néhány nap alatt összeomlott az a biztonság, amelyről azt gondoltuk, hogy Magyarországon már semmi sem fenyegeti. Abban bíztunk, hogy a családok békéjét, városaink nyugalmát nem kell féltenünk. Az elmúlt napokban durva atrocitások, az utcai harcok és a céltalan rombolás képei járták be a hazai és a világsajtót. (...) Nem a kormányoldal és nem az ellenzék igazát vitatjuk. Az erőszakos megoldásokat tartjuk elfogadhatatlannak, függetlenül a körülményektől. Csak az jelenthet megoldást, ha mi, a hallgatag többség megmutatjuk, hogy sokkal többen vagyunk mint azok, akik az utcákon és tereken félelmet ébresztve hőzöngenek. Rá kell ébresztenünk őket: az, amit tesznek, csak árt Magyarországnak. Ez nem a fejlődés, nem az előrelépés útja."(nemeztakarjuk.com)
{ komment (0) } { permalink }  
Fehér

Remete legyintett, amikor azt írtam, hogy miért hallgat mindenki az értelmetlen rombolások ügyében, miért nem jön akárhonnan, akár a politikamentes világból egyetlen szó, például az, hogy ELÉG! És mégis, van remény. A nolon olvasom, hogy az iwiw-en már terjed egy ilyesfajta üzenet: "Mi nem szeretnénk felgyújtani autókat..., sőt semmit nem szeretnénk felgyújtani. Ezúton kérünk minden olyan embert, függetlenül színétől, nemétől, pártállásától, tegyen ki az ablakába egy fehér zászlót, akár rongyot, aki nem tudja elfogadni, hogy abban a városban, ahol él, dolgozik, a családja él, a szerettei vannak, eluralkodjon az az állapot, amelyben rendőröket vernek meg, autókat és épületeket gyújtanak fel, illetve rongálnak meg.Tüntessünk így az erőszak és az értelmetlen rombolás ellen. Mi nem akarunk a politikába avatkozni; csak egy békés városban szeretnénk élni."
{ komment (1) } { permalink }  
Ez egy igen igen kemény, kemény világ

Ma hajnali sláger, az örökzöld ciklusból: A Blahán, a Blahán/Ott szült meg engem az anyám/Olykor-olykor ha arra haladok/Még ma is gyakran könnygázra fakadok/Ez egy igen-igen kemény, kemény világ/Ez egy igen-igen kemény, kemény világ (URH együttes)
{ komment (0) } { permalink }  
Testbeszéd és népharag
Ebből lassan divat lesz, sőt, mozgalom, esetleg pártot is lehetne alapítani rá, hiszen a duma már kész, a tett azonban ezidáig elmaradt: Ha kell, magam védem meg az MSZP debreceni székházát, már csak azért is, mert az a városé – jelentette ki Kósa Lajos, a cívisváros polgármestere kedden este rendkívüli sajtótájékoztatón.
- Ha kell saját testemmel is megvédem az MSZP városi irodáját - közölte szerdán az MTI-vel a Fidesz egri polgármesterjelöltje arra a hírre reagálva, hogy megrongálták a szocialisták helyi székházát. Folytassuk a sort egy pikáns másik idézettel. Ezt, a jelenleg demonstrációt szervező Orbán Viktor követte el. Igaz 16 évvel ezelőtt. Igaz, vidéken. Igaz, mára kiderült, hogy az alábbi sorok részéről már nem aktuálisak...
{ komment (0) } { permalink }   { tovább }
Most már elég!
Miért hallgat mindenki, miért nem jön akárhonnan, legjobb lenne a politikamentes világból, valami kiáltvány, hang, vagy csak egy szó, amit ugyanennyien egyszerre, ugyanennyien vagy jóval többen és hangosabban mondanak elnyomva a rikoltozást, az utcakövek suhogását, csak egy szó, például az, hogy most már ELÉG!
{ komment (2) } { permalink }  
Oszt jó napot

{ komment (0) } { permalink }  
Kormányválság?

Ha ebből nem lesz bukta, akkor semmiből. A kormánynak ezek után nincs sok választása. A miniszterelnöknek ezek után nincs mozgástere. A Gyurcsány-kormánynak morálisan, vagy ténylegesen vége.
{ komment (18) } { permalink }   { tovább }
Jön hazánk nagy fia, bátran szemébe kell nézni!
Eriggyé, hő-ügye, hep, ne - ebben a hangrendben siklik át a homokos hajdúhadházi földek felett a gazdák parancsa, amit az ekét húzó lovak így, vagy úgy be is tartanak, ha véletlenül mégsem, egy pálcával kapnak a lábukra, vagy az oldalukra, mert fegyelemnek kell lenni, embernek és állatnak ügyelnie kell most a szántóverseny szentháromságára: a barázda mélységére, egyenességére és egyöntetűségére. Az utóbbi kifejezés értelmét nem sikerült megjegyeznem, valahol a szocialista kampánysátrak közötti hangzavarban, a Gyurcsány Ferencre váró sokadalomban elveszett a magyarázat, emlékezetemben csak a vásári illatok maradtak meg, de azok példásan katalogizálva: jobbra van a toros- és a töltött káposzta helye, balra a hurkáé.
{ komment (0) } { permalink }   { tovább }
Ki nyer ma?
- Ki nyer ma? Az eszére vagy a szívére hallgat a svéd választó?
- Van egy olyan érzésem, hogy a szociáldemokrata kormánypárt nem vállalja a bőkezű svéd társadalombiztosítás leépítését, ezért szokása szerint megint a polgáriakra bízza a szükséges, de népszerűtlen intézkedések végrehajtását – pillant rám Sanyi a visszapillantó tükörből.
Vasárnap reggel van, a felszálló híján lépésben cammogó, piros 607-es buszban alig vagyunk néhányan. Az útszéli fákra aggasztott választási plakátokon kívül semmi jele annak, hogy ma választ az ország.
{ komment (3) } { permalink }   { tovább }
Jane a barikádon
Péntek délután alig lézengtek a napfényben úszó Stockholm központjában felállított választási kunyhókban, vagy ahogy svédül hívják a „stugákban”. A svédet elsősorban az időjárás érdekli, és minden adandó alkalmat kihasznál arra, hogy a nyári lakja teraszán sütkérezzen a hosszú időre elbúcsúzó nap utolsó sugaraiban. Az egyedüli nagyobb csoportosulás a Kultúrház előtti árkádok alatt volt. Rózsaszín-lilába burkolt pódiumon világhíres hölgyek szorongtak: Eve Ensler, a Vagina monológok szerzője, Lillian Halls-French, az európai nőmozgalom vezetője, Rada Boric, horvát békeaktivista és... Jane Fonda. Gudrun Schyman, a párt karizmatikus vezetője humorral megtűzdelt, lángoló beszéde után sorban a mikrofonhoz léptek, és a támogatásukról biztosították a világ első, parlamenti választásokon eséllyel induló feminista pártját.
{ komment (0) } { permalink }   { tovább }
Büdös CD
Büdös ez a CD-ügy. Nagyon büdös. Ha az ember csak azt az egyszerű kérdést teszi fel, kinek állt érdekében, hogy a fenyegető, torz hang agyonkaristolja az idegeinket, akkor csak egyetlen pártnevet mondhat rá, és az egyáltalán nem a Fidesz. Persze, az is elképzelhető, hogy egy pszichopata félredobta a pattogatott kukoricáját, meg a sörét, kiugrott a fotelből és spontán beleégette beteg személyiségét a lemezbe. Ha így volt, akkor lamentálhatunk azon, hogy a félmajom azért juthatott el a felismerésre, mert radikális hangokat hallott jobbról, vagy csak egyszerűen elfogyott a savanyúság a hűtőből, vagy a műsor a tévéből. Az igazság nem derülhet ki. Ha az első variáció (szoci-érdek) igaz, akkor azért, mert megremegne a politikai balelit által összeeszkábált vár, ha a másik (jobbos radikalizmus), akkor meg azért, mert lehiggadni látszik az ellenzék, és már kinyitottak a boltok, van savanyúság a hűtőben, forró a kukorica és elkezdődött a tévében a műsor.
{ komment (1) } { permalink }  
Megszorítások
E-mail jött: "Kedves Kollegák! Költségtakarékossági szempontból ezen túl a munkavégzés állva történik - a székeket eladjuk -, továbbá egyszerre csak egy szemmel nézhetitek a monitort, mondjuk ez a szolgálati titok miatt van így, mivel feleannyi információ lesz a birtokotokban. A számítógépeket lábbal hajtható dinamók fogják táplálni, amit Ti fogtok tekerni. A dinamók megvásárlásához természetesen kedvezményes (THM 40%) hitelt igénybe vehettek. Az asztali naptárakat tartsátok meg, mert jövőre az se lesz! Azért, hogy aktuális maradjon, jövőre mindenki átírja rajta a napokat, persze saját tollal, de itt javasolnám a 3B ceruzát, mivel 2008-ban sem kaptok naptárat és jó, ha ki tudjátok radírozni! Bevezetjük a két műszakos munkarendet.
{ komment (0) } { permalink }   { tovább }
Igazi hős
Pokorni vonult.  Mégpedig kifelé az ATV stúdiójából, mert Kálmán Olga véletlenül azt a hilleri kérdést szegezte neki, egyetért-e Orbán radikális megnyilvánulásaival. Majd a közlöm vele a választ - közölte Pokorni. Aztán röpke faggatózás, és viszontválaszként ócska blöffözés után fogta magát és kivonult élő adásból. Pokorni a számára legjobb eszközt választotta, nem válaszolt, így nem konfrontálódott Orbánnal, aki a pártbeli léte fölött uralkodik. Nem hiányzott neki, hogy összeugorjon a főnökkel azután, hogy már egyszer jól cserbenhagyta, nem vállalt  frakcióvezetői tisztséget, jelezve nem ért egyet vele, inkább kivonult, akkor éppen polgármesterjelöltködni. Gondoljunk csak bele, mit kapott volna ezekután, ha megnyikkan és válaszol Kálmán Olga kérdésére. Mégha ártatlan is lett volna a válasz, a seprű, kard, lapát Pokorni felé mozdult volna. Így hős lesz. Igazi hős.
UPDATE: A nagy hevületben hát nem elfelejtettem leírni, hogy mi a fészkes fenének megyünk tévéműsorba, ha úgy fosunk a kemény kérdésektől, mintha három hónapos romlott tejet nyakaltunk volna be?! (Az adás szövegéért katt a továbbra)
{ komment (1) } { permalink }   { tovább }
Svéd lutri
Négy nappal a svéd parlamenti választások előtt fej-fej mellett halad a vörös és a kék blokk. Nem csoda, hiszen a pártok célkitűzései között csupán árnyalati különbség van. A nagy kérdéseket, mint az EU-tagsággal járó svéd vállalások teljesítése vagy az atomenergia-függőség, óvatosan elkerülik, helyettük a hagyományos vesszőparipákat - a munkanélküliség leküzdése, az idősek gondozása és a küszöbön álló iskolai reform kidolgozása – abrakolják. (Az ostorozás nem fér be a kíméletes állatgondozásról ismert skandináv szemléletbe.) Az 1990-es évek elejétől a kispadra szorult polgári blokk választási ígéreteit akár a „zöld-vörös” tömb kiáltványából is ollózhatták volna.
{ komment (0) } { permalink }   { tovább }
A jó körös ahol tud segít

"(...)Csak azért most irok, mert eddig szünetelt ez az oldal. Kérnék minden polgári köröst ha valaki tud arról, hogy ahol idáig nem volt egy szelid németjuhász kutya és most van az jelezze a ........ számra. Kérem legalább mi tartsunk össze és segitsünk egymásnak. Nagy jutalomba részesitjük azt aki segit megtalálni elveszett családtagunkat.Köszönettel: Varga család" Ha valaki véletlenül észreveszi, hogy a klóból egy eleddig ismeretlen eb lafatyol, akit szintén véletlenül már napok óta etet, az a cudar meg erre teleszarja a szobát, amit persze egy jó polgári körös nagyon gyorsan megun, szóljon! Ha ugyanezt a szomszédban látja, akkor meg pláne szóljon. Akkor szóljon igazán! Legalább mi tartsunk össze ebben a bolsevista sintér világban, ahol másra már nem lehet számítani, ahol ember embernek farkasa, vagy kutyája.

{ komment (4) } { permalink }  
Belgium felett az ég

Holdfogyatkozás Belgium felett tegnap este. (Jetphotographer)
{ komment (3) } { permalink }  
Watergate svéd módra
A tíz nap múlva sorra kerülő svéd parlamenti választásokat a "nehéz megnyerni, de könnyű elveszteni" kijelentéssel lehet a legjobban jellemezni. A lassanként célegyenesbe kanyarodó választási kampány hevében elkövetett bakik sokkal inkább megbosszulják magukat, mint a hónapokkal azelőtt elkövetett, immár feledésbe merült szarvashibák. A tapasztalt pártok erre az időszakra tartogatják az év folyamán tudomásukra jutott, gondosan eljegelt sérelmeik bejelentését.
{ komment (0) } { permalink }   { tovább }
Maci Laci kinyitja az ajtót
Folytassuk relaxációs programunkat egy videóval, mely szerényen simul oda az októberi önkormányzati választáshoz és szerelmes csókokat vár el a voksolóktól. A filmben szereplő  Maci Laci kinyitja Budapest ajtaját, mézrejáró billegéssel bejön, óvodás hajfürtjei meg se rezzenek a szélben. Azért jöttem.. kezdi és még dörmög valamit, de az ember már nem figyel oda, mert illedelmes viselkedésre lett okítva, így elnéző mosolyát inkább egy elfordulással igyekszik palástolni.
{ komment (4) } { permalink }  
Relax
Dubai? Tunisz? München? Üvegház? Konferencia- és szállodaépület? Repülőtér? Csak egy kis segítség: Jetphotographer a minap járt ott. Sörözött az üvegkalickában. Az italt helyben főzték. Literes korsóban szervírozták. Az épületben patika is van és kórház. Mi ez? Hol van ez?(Bónusz help: Ma 34 éve ebben a városban arab terroristák foglyul ejtettek majd kivégeztek 11 izraeli sportolót)
{ komment (0) } { permalink }  
Zsákbanfutás, lepényevés és politika

Rekordot döntött idén a Politika Fesztivál, legalábbis ami a nézőszámot illeti. Több mint kilencezer látogatót regisztráltak a Skót Parlamentben rendezett programsorozat három napja alatt. Eredetileg Sir Sean Connery és George Reid parlamenti elnök beszélgetése lett volna a nyitóprogram, a skót színész azonban az utolsó percben durcás lett - írja Scotland ügynök.
{ komment (1) } { permalink }   { tovább }
Politikai tréfa

E-mail jött, jól megkarcolta régi bájtjaimat, ahogy nyersen és erőteljesen közéjük szuszakolta magát: "Pro Urbe díjra jelölték Molnár Gyulát – számolt be az MTI. A cikk nem említi a jelölő személy pártállását. Az ötletgazda és a javaslattevő ugyanis nem volt más, mint a FIDESZ újbudai frakciójának egyik tagja. Hogy a fideszes városatya politikai tréfának szánta-e javaslatát, vagy elismerte Molnár Gyula érdemeit, arról nem tudunk nyilatkozni. (A testületi szavazáson Molnár Gyula természetesen nem szavazta meg a javaslatot, és a díjat sem kívánja elfogadni.) (Budapest Főváros XI. kerület, Újbuda önkormányzata, Sajtóiroda)"  Lehet, hogy meg kellene kérdezni a Fideszt, biztos, ami sicher, mert... (katt tovább)

{ komment (0) } { permalink }   { tovább }
Akkor fejezzük be a műsort és akkor ne folytassuk

Mikola doktor közszereplése mindig ünnep. Az ember felölti esküvői öltönyét, zakójáról letisztítja a möszmókokat, vagy mifenéket, hátrafésüli a haját, esetleg zselézi is, aztán állva, akár a Himnusz alatt, nézi végig a Doktor felelősségteljes szózatát. Mikola szerint a lopik igét véleményként nyugodtan, mély felindultság nélkül is rá lehet köpni bárkire, mert az ugye, csak szubjektív kifejezés, semmi bántó, becsületbe tipró nincsen abban. Ha meg a műsorvezető ezt megkérdőjelezi, az meg kiváltképpen nagy szemétség. Nem csodálom, hogy Mikolát a fideszesek a választási kampány idejére legszívesebben kilopikolnák Budapestről. (Mikola önfeledt veszekedése Kálmán Olga műsorában - katt a továbbra)
{ komment (3) } { permalink }   { tovább }
 
 
© parlamentblog.hu
Az oldalon szereplõ bejegyzések, vagy annak részletei csak a parlamentblog.hu-ra való hivatkozással használhatók fel

Reklámozz minket!
Helyezd el honlapodon a ParlamentBLOG egy bannerét (120×240 vagy 468×60), és
cserébe mi is kirakjuk a Te álló banneredet! Csak szólj.