ParlamentBLOG
Depis, hisztis Magyarország
Egy az Egyesült Államokban élő ismerősömmel a tegnapi nagy viharban arról skype-oltunk, lehet, hogy elmarad a tűzijáték. Azt kérdezte, egyáltalán minek egy depressziós országnak ilyen móka? Hiszen annak nem másról, mint az ünnepről, az örömről kellene szólnia. Amit ma olvastam az indexen, újabb jelzővel egészíti ki a szerintem találó országjellemzést: nemcsak depressziós, hanem hisztérikus országban élünk. (Azt hitték a rendőrök, kormányellenes akcióra készül a nyugdíjas házaspár és két unokája. index.hu)
{ komment (2) } { permalink }  
Lomtár: Jó telefont!
Jól működő telefonhálózat, telefon mindenkinek, korszerű és tiszta közlekedési járművek - tűzte zászlajára a kereszt és a búzakalász mellé a Kereszténydemokrata Néppárt 1990-ben. Ezt ma mindjárt ki is pipálhatjuk, hiszen mobil is van, Combino is van, az már más kérdés, hogy olykor nincs térerő és nem minden villamosplatóról esik jól az embernek az uzsonna.
{ komment (0) } { permalink }   { tovább }
Lomtár: Feljelent, Piros folyó

Öcsémnek két pálinka között eldicsekedtem azzal, hogy volt nekem még a nyolcvanas években olasz nyelvű Pókember és Captain America képregényem, mire ő kapott az alkalmon és azonnal szemrevételezésre kérte. Nem kell mondanom, feltúrtam mindent, de persze hogy nem találtam meg, helyette előkerült egy csomó rendszerváltó röpirat, amibe úgy belefeledkeztem, hogy a blogot is elhanyagoltam. Kárpótlásul egy sokadik kis csokor.

{ komment (0) } { permalink }   { tovább }
Lomtár: Szennyesszürke város
Na itt van még egy adag a kutakodásaimból. (Lásd lent) Lógni fogtok, Halál vár rátok, Meghaltok mind! - ezt a fenyegetést kapták a liberálisok 1989 tavaszán. Most itt kiderül, hogy Václav Hável mit csinált a házában talált poloskákkal és hogyan gondolkodott a Münnich Ferenc Társaság. (Katt tovább)
{ komment (1) } { permalink }   { tovább }
Lomtár: Parola és Csecsemő

Na folytassuk az előbbi bejegyzést két idézettel: Az a jó nemzet, amelyben jól érzem magam, ahol szívesen adok és fogadok el parolát". "Csecsemő még, de úgy látszik, makacs csecsemő. Arra sem volt ideje, hogy a szokásos gyermekbetegségeket megkapja, nemhogy át is essen ezeken. És mi lesz, ha a csökönyös gyermek megmarad és felnő?" Az előbbi az MDF kampánylapjában jelent meg, az utóbbi a Fideszében. A továbbra kattintva mást is megtudhatsz.
{ komment (0) } { permalink }   { tovább }
Lomtár: Elvi szellő és Pörköltvilág

Öcsémnek két pálinka között eldicsekedtem azzal, hogy volt nekem még a nyolcvanas években olasz nyelvű Pókember és Captain America képregényem, mire ő kapott az alkalmon és azonnal szemrevételezésre kérte. Nem kell mondanom, feltúrtam mindent, de persze hogy nem találtam meg, helyette előkerült egy csomó rendszerváltó röpirat, amibe úgy belefeledkeztem, hogy a blogot is elhanyagoltam. Kárpótlásul egy kis csokor.
{ komment (0) } { permalink }   { tovább }
Szent nász
Most mellőzöm Torgyán olyan állításainak idekopizását, melyek a melegek ügyében gennyes tályog-hasonlattal terhesek és betegségről értekeznek, inkább jöjjön egy másik, kevésbé penetráns, de szórakoztató idézet: "Az ókor „égigérő templomai”–ban az állami vezetők a termékenység napján szent nászt ültek, hogy jó példával szolgáljanak a népnek. Noha nem vagyok teljesen bizonyos abban, hogy a magyarságnak az tenné a legjobbat, ha nálunk a kormányfő vérvonala nyerne dominanciát, mégis arra buzdítom őt, hogy ne arra vegyen irányt, hogy a melegek társadalmát építse, hanem a magyar jövőt.
Szavazzuk be Józsi bácsit Kossuth téri templomunkba!
{ komment (0) } { permalink }  
Torgyán 12 pontja
"Követeljük a magyar sajtó s az internet szabadságát...." Az előbbit még csak-csak, de az utóbbi mi a fasz, ki uralja és hogyan? Mármint nálunk.
{ komment (1) } { permalink }  
 
 
© parlamentblog.hu
Az oldalon szereplõ bejegyzések, vagy annak részletei csak a parlamentblog.hu-ra való hivatkozással használhatók fel

Reklámozz minket!
Helyezd el honlapodon a ParlamentBLOG egy bannerét (120×240 vagy 468×60), és
cserébe mi is kirakjuk a Te álló banneredet! Csak szólj.