ParlamentBLOG
Mit hoznak az új szelek?

Mi történt a két meghívó között?
 • Első e-mail, 10 óra 22. perc: T i s z t e l t S z e r k e s z t ő s é g ! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2007. szeptember 19-én, (szerdán) 13 órakor az MSZP politikai központjában (Budapest, I. Vérmező u. 4.) Ujhelyi István, az MSZP alelnöke MIT HOZNAK AZ ÚJ, EURÓPAI SZELEK ÉS KIT FÚJNAK EL? címmel sajtótájékoztatót tart.
 • Második e-mail: 11 óra 44 perc: Tisztelt Szerkesztőség! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a mai napon 13 órára meghirdetett sajtótájékoztatónk időpontja megváltozott. A csatolt és bemásolt meghívó, már a változtatást tartalmazza. MSZP Sajtóosztály T i s z t e l t S z e r k e s z t ő s é g ! Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2007. szeptember 19-én, (szerdán) 12.30-kor az MSZP politikai központjában (Budapest, I. Vérmező u. 4.) Simon Gábor, az MSZP Választmányának elnöke MIT HOZNAK AZ ÚJ, EURÓPAI SZELEK ÉS KIT FÚJNAK EL? címmel sajtótájékoztatót tart.
  A megfejtéshez katt a továbbra.
 • { komment (0) } { permalink }   { tovább }
  Hazamenetel
  – Magunk vagyunk? – kérdezi Lendvai Ildikó a munkatársaitól. A felsőházi teremben szocialista a zaj. Állítólag. Legyen ez a szó minden mondat alfája, hiszen nem vagyunk ott, nem halljuk, csak úgy tudjuk, és ezen ne csodálkozzunk, mert az olyan ténykérdés, mint hogy Balatonőszöd magyar település. Az MSZP-frakció zárt ülésére nemhogy nem engednek be újságírókat, hanem még „vadásznak” is rájuk: van, akit a karzatról szednek le, hallgatózó társai előtt pedig becsukják az önkényesen nyitott ajtót. Szóval, a felsőházi teremben szocialista a zaj: mi lesz itt, ha megint árpádsávos zászló csattan a hazakészülő törvényhozói autókon, ahogy a hagyomány a múlt héten megkezdeni látszott?
  { komment (0) } { permalink }   { tovább }
  Elbaszott forradalom
  Ugorjatok  le - így bíztatott minket a parkból egy árpádsávos zászlót lengető srác, miközben képviselőmentes parlamenti erkélyen cigiztünk újságíró jelmezben, persze, neki ez nem tűnt fel, mármint az öltöny- és nyakkendőtelenség, nem is érdekes az, hiszen mindenki ávós, aki a falakon belül lézeng. Mi csak bambán néztük a sokadalmat, ami nem volt akkora, mint a Jobbik szavazótábora, lássuk be, ahhoz meg ölég kevés, hogy bárki közülük voksolászatilag jusson be a parlamentbe. Amikor meg lekiváncsiskodtam a térre, repült egy palack a távozó képviselők felé, aztán még egy csattant, és egy riadt szürke kismacska - honnan a szarból került ide? (Katt tovább)
  { komment (0) } { permalink }   { tovább }
  Iparkodom
  Ha azt mondom, istentelenül fáj a vállam - izületi gyulladás vagy mifene - , az nem jelent semmit, nem indokolja meg a kihagyást, de minden egyes klaviatúracséplésnél engem meggyőz ez az érv. Így mea culpa, kicsit szunnyadok. És nemsokára újult, őrült erővel ismét. Addig is bocs. Iparkodom.
  { komment (1) } { permalink }  
   
   
  © parlamentblog.hu
  Az oldalon szereplõ bejegyzések, vagy annak részletei csak a parlamentblog.hu-ra való hivatkozással használhatók fel

  Reklámozz minket!
  Helyezd el honlapodon a ParlamentBLOG egy bannerét (120×240 vagy 468×60), és
  cserébe mi is kirakjuk a Te álló banneredet! Csak szólj.