ParlamentBLOG
Hatalmat a népnek
{ komment (2) } { permalink }  
Lógós firka

"Hazaáruló, mocskos tolvaj banda! Lógni fogtok! - falfirka a balmazújvárosi MSZP iroda falán. Ha valaki húsz év múlva megkérdezi, milyen indulatok kavarogtak a Gyurcsány-kormány idején, ne mondj semmit! Mutasd meg a képet! Update:Ja, és a képhez egy egyáltalán nem illő, rá nem hasonlító, interneten talált dalszöveg: "Lógni fogtok, ha itt maradtok, Eltakarítjuk a zsivány mocskot". Ezt a Szálasit éltető VB zenekar mélabús, szentimentális sanzonjából ollóztam ki.

{ komment (0) } { permalink }  
Paint
Ünnep közelg. Gondoltam ezt. Már ha van türelmed végignézni. Nyugtat. További érdekességeket találsz sedthh oldalán. Hozzá kapcsolom ezt is. Csak úgy. Mert tetszik. "Mosolyogj föl egy pillanatra, savanyú kedvû Magyarország, mert lám, drága gyermeked, a parlament, él, sõt ficánkol. Ma már majdnem meglelte önmagát, szinte, szinte legméltóbb, legigazabb energiáját fitogtatta a magyar képviselõház. Egyszerre csodák nem történhetnek ma már, e kételkedõ korban, de aki a mai parlamentet szereti, bízhat. Csak merjen lelkének legõszintébb zugaiból nyilatkozni e kényeskedõ gyermek, fölösleges lesz a szeretõ szülõk és rokonok aggodalma. Most pedig e kis csúfondároskodás után, mondjuk meg komolyan, hogy halálosan szomorú a mi parlamentünknek minden élettel dicsekvõ megmozdulása"
{ komment (0) } { permalink }  
Fertály
Baromság. Mármint a népszavazási karattyolás, melynek nem titkolt célja a Fidesz részéről a szocik mélybe nyomása (vizitdíj, napdíj stb,stb), az MSZP oldaláról pedig a Zuschlag-ügy semlegesítése, a kommunikációs térnyerés. Azért az mégiscsak nonszensz, hogy hetvenegynéhány kérdés gyűlt össze és nincs az az újkori Mózes, aki ketté tudná már választani ezt az egymásba kapaszkodó, egymástól függő áradatot. Ne is foglalkozzunk vele, inkább Szili Katalin házelnök-tanárnő - ideje lenne ezt a két funkciót is szétválasztani - parlamentben elhangzott mondata maradjon meg az utókornak, amivel a neki háttal karattyoló politikust figyelmeztette: sokszor látom a képviselők hátsó fertályát.
{ komment (0) } { permalink }  
Érdekfeszítő

Kovács László EU-biztos "izgalmas" előadást tart Brüsszelben. Aki nem bír már magával, annyira élvezi: Schiffer János. (Tabajdi Csaba már be sem ment...)
{ komment (1) } { permalink }   { tovább }
Whisky kólával? Broáf!

Ismét egy találós kérdés:

- Melyik az a vezető szocialista politikus, aki az MSZP tapolcai kihelyezett frakcióülésének estéjén a bárban Jameson whisykt kért kólával?

A: Szekeres Imre

B: Lendvai Ildikó

C: Gyurcsány Ferenc

UPDATE: a megfejtés pártelnök-miniszterelnök GYF

{ komment (4) } { permalink }   { tovább }
 
 
© parlamentblog.hu
Az oldalon szereplõ bejegyzések, vagy annak részletei csak a parlamentblog.hu-ra való hivatkozással használhatók fel

Reklámozz minket!
Helyezd el honlapodon a ParlamentBLOG egy bannerét (120×240 vagy 468×60), és
cserébe mi is kirakjuk a Te álló banneredet! Csak szólj.