ParlamentBLOG
Kezdődjék a tánc!

BUÉK! Katt ide és meglátod, hogy táncoltattam meg őket. ;-)
{ komment (0) } { permalink }  
Kontur igazsága
Az egészségbiztosítási vita legőszintébb mondata, a fideszes autószerelő Kontur Pál ajkát hagyta el. Eddig csak sejtettem, de most már tudom, mit nem műveltek az autómmal eddig: "Én az én világomból szeretnék egy hasonlatot hozni. Minden autótípusnak van egy gazdája egy országban, egy kereskedő. Az megkapja a gyártól a keretösszeget, abból csináltatja meg, fizeti, finanszírozza a garanciális javításokat. Minden egyes képviseletnek az a profitja, ami a zsebében marad, amit meg tud spórolni a garanciális javításokon. Vagyis minden egyes, vagy pénztárnak, vagy biztosítónak a profitja az, amennyivel kevesebbet költ a betegre, kevesebb megy ki a zsebéből. A megmaradó összeg tehát a profit. Tehát az a lényeg, hogy minél olcsóbb gyógyítási eszközöket, gyógyszereket írjanak fel, mert ha gyógyítanak egy embert, az a pénzt viszi ki a zsebükből."
{ komment (0) } { permalink }  
Tahó söpredéktől a Tanácsköztársaságig
Az egészségügyi változások komolyságához méltó vitát hoztak össze a törvényhozók hétfőn a parlamentben: több alkalommal dafke felrúgták a házszabályt, kiabáltak és olyan fontos kérdéseken időztek, hogy aznap reggel nyolc, délelőtt tíz, vagy délután 14 óra 46 perckor tették-e fel az Országgyűlés hálózatára a minisztérium koherenciazavarokat kiküszöbölő, fogalomtisztázó javaslatait. Kövér László az egyik, Konturt csófoló kormánypárti zajba így avatkozott bele: Tahó söpredék! (Katt a továbbra)
{ komment (0) } { permalink }   { tovább }
Brian élete
Úgy tűnik túl sok volt Brianből. A Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg vállalta magára Csintalan megverését.
{ komment (0) } { permalink }  
Mit nyilatkoztál, Feri?
-Mit nyilatkoztál, Feri? – teszi Juhász Ferenc vállára a kezét a pártelnöke. Gyurcsány Ferenc azzal a Népszavával érkezett a parlamenti patkóba, melyben elnökhelyettese meglehetősen kritikusan beszél a kormányzásról, azt mondja, vissza kell térni a kollektív döntéshozatalhoz, a kormányfőnek meg végre erősödnie kellene.
- Olvasd el – böki oda Juhász. Legalábbis, ha jól olvasok szájról, mert a parlamenti patkóban éppen akkora a zaj, se nagyobb, se kisebb, hogy a voksolástól el ne aludjanak a törvényhozók. A pártelnök nekilát az újságnak, lassan rágja át magát a kritikus betűtengeren. Az elnökhelyettest mintha nem is érdekelné, mit csinál a főnöke, ő inkább szavaz is, meg újságot is lapozgat. A pártelnök pókerarccal olvas, szeme sem rebben. Amikor befejezi, Juhász felé fordul. Mosolyog. Helyettese is mosolyog. A nagy mosolygás átragad már Kiss Péterre is. Még néhány perc és az egész parlament mosolyogni fog, örömtüzek gyúlnak, és angyalhangú lányka-kórus adja elő az örömódát.
Gyurcsány végül kiböki:
- Jó hosszú!
{ komment (0) } { permalink }  
karácsony blog

Pár napja kaptam egy e-mailt a freeblogosoktól, hogy nyilatkozzak köll-e még nekem a karacsony.freeblog.hu domain, mert valaki kéri tőlük. Annak idején nagyon rákattantam, pontosabban hangulatba hozott az amszterdami virágpiac melletti karácsonyi bolt, mely az év minden napján nyitva van, gondoltam, csinálok egy karácsonyi blogot. De aztán valahogy elfelejtődött az egész, mert olyan időszak jött az életemben, amiben a szeretet olyan relatív, olyan minden mindegy dolog lett, mint az, hogy a fejemen van a guanó, vagy én vagyok a guanó alatt. Szóval, nem kell a domain. Írtam nekik, ők meg szabaddá tették. És most nézd, ki kuncsorgott érte: az egész ország. Na jó, csak a Miniszterelnöki Hivatal.
UPDATE: Majd' elfelejtem: a bloghoz kapcsolódó (vagy fordítva), a világ legnagyobb adventi naptárának tartott miegymás a parlament épületén látható. Diavetítve.
{ komment (0) } { permalink }  
Komcsi, ha komcsizik

{ komment (0) } { permalink }  
 
 
© parlamentblog.hu
Az oldalon szereplõ bejegyzések, vagy annak részletei csak a parlamentblog.hu-ra való hivatkozással használhatók fel

Reklámozz minket!
Helyezd el honlapodon a ParlamentBLOG egy bannerét (120×240 vagy 468×60), és
cserébe mi is kirakjuk a Te álló banneredet! Csak szólj.