ParlamentBLOG
Vudu János
Szegény, Karsai! Nem elég, hogy tavaly egy frakcióülésen Gyurcsány úgy felidegesítette, hogy mentőt kellett hozzá hívni, most meg valami  picsa vudu-varázslatokkal is megfenyegette. Az egészségügyi reform elleni-melletti harc - ez  attól függ, hogy a vekker csörgése után jobb, vagy balkézzel érinti meg a pvc-t - élharcosának, a legnagyobb szocialista bálapirománnak, és Antigombnyomogató Jánosnak most szolgálati autója meg egy vuduvarázslónő - vajh, milyen  sérelem érhette a kisasszonyt? - miatt kell állnia az ügyészség rohamát. De,ahogy ismerjük, bírni fogja. Még ha néha szúrni is fog az oldala.
{ komment (2) } { permalink }  
Mi tudjuk, hova igazol Szetey!

Gaz kormányzati kommunikációs trükk azt gondolni, hogy Szetey Gábor személyügyi államtitkár egy dohányipari cégnél fog elhelyezkedni Spanyolországban. Egyszerű hazugság. Az ország stimmel, de Szetey nem a dohányiparban, hanem a futballiparban talált magának régi-új állást. Mindig is ezt csinálta. Megbízható kormányközeli forrásokból tudjuk, hogy Szetey - amikor nem a teljesítményértékelő rendszert faragta - munka után gyorsan elrepült egy fapadossal Madridba, mezt húzott és pályára lépett. A napnál is világosabb, hogy Szetey Gábor nem más, mint Robinho. Szetey Robinho. Pusztán azért kente be magát mindig - közbeszerzés útján vásárolt - magyar cipőkrémmel, hogy ne ismerjék fel. De rajtunk nem lehet kifogni. Kormányközeli forrásaink azt is elmondták: Szetey Gábor hosszútávú szerződést írt alá a Real Madriddal, a magyar kormányból pedig azért távozik, mert kezdődik a Bajnokok Ligája. Nincs ideje mindkettőre. "Kell egy kis levegő" - mondta távozása bejelentésekor. Aha! Spanyol levegő, te kis huncut. Hajrá Robinho, hajrá Szetey!
{ komment (0) } { permalink }   { tovább }
Ébresztő!

Népszavazás=kormánybuktatás? Orbán stratégiája arra épít, hogy egy elsöprő Fidesz győzelem esetén a szocialista pártban erózió indul meg, mely lavinaszerű omlást eredményezhet. Emlékszünk még a 2004-es uniós választás szocialista kudarcára, mely Medgyessy bukásának ágyazott meg, hihetetlenül gyorsan és alaposan? Emlékszünk Tabajdi Csaba Ébresztő című cikkére? Arra, ami szerint "A 15 éves MSZP történetének legmélyebb válságát éli át. MSZP-válságok korábban is voltak, hiszen ez a politika természetes velejárója. Mi oldódik meg attól, ha Kovács Lászlót leváltják az MSZP éléről, és új pártelnököt választanak? Jelenleg úgy tűnik, hogy Kovács László "viszi el a balhét", holott a júniusi vereség másik fő felelőse Medgyessy Péter". Orbán ismeri a szocialistákat. De mi van akkor, ha eredménytelen lesz a voksolás? Mi lesz Orbán szavahihetőségével a pártján belül? Mi lesz Orbánnal akkor, ha Gyurcsány március 9-én este mégsem fut világgá a nép által kergettetve?
{ komment (1) } { permalink }  
nyitottszemmel.com
Az SZDSZ kampányoldalán a szavazás állása:
Vizitdíj
Igen 50.71%
Nem 49.29%
Kórházi napidíj
Igen 51.84%
Nem 48.16%

Tandíj
Igen 50.75%
Nem 49.25%

{ komment (0) } { permalink }  
Március 9.
(A kampánydalok, és az én kérek elnézést ciklusból)
népsavazás kampánydul
sólyomászat feltárul
fidesz kormányt kaján fal
reformgyurcsányt hagymával
jó ebédhez kőkemény
böfögés a nyeremény
{ komment (0) } { permalink }  
Harapós Csege Vera
Ezek az ifjú szocik aztán tudnak mulatni. Diszkó, pezsgő, előszilveszter, mikor megszorítások vannak, kiárusítják az országot, jön a nemzethalál. Ezek meg isznak, táncolnak. És még közzé is teszik. Szééép. Igazi vérszívók: ez látszik a maszop honlapján lévő galériából is. Pfuj. Meztelen női váll, meg ifjú csajok! Na, neee...
{ komment (0) } { permalink }   { tovább }
 
 
© parlamentblog.hu
Az oldalon szereplõ bejegyzések, vagy annak részletei csak a parlamentblog.hu-ra való hivatkozással használhatók fel

Reklámozz minket!
Helyezd el honlapodon a ParlamentBLOG egy bannerét (120×240 vagy 468×60), és
cserébe mi is kirakjuk a Te álló banneredet! Csak szólj.