ParlamentBLOG
Így mulat a magyar
Valaki már tényleg nyomja meg a vészcsengőt, hogy csörömpölje ki Orbánt abból a nagy pökhendi nyugalomból és rátartiságból - nekünk ne dumálon az IMF, vazze! - amiben leledzik! Magyar Kocsma: boros pohár, pipa, a falon festve: a magyar ugar. Bajusz pödör, szalonna keni fényesre a szőrt, cigányzene szól: "mi mi mi mi mi mi mozog az uniós csipkebokorban". Pohár törik: kapják be!  Így mulat a magyar!  (A faluban a másnapról álmodnak a devizahitelesek.)
{ komment (0) } { permalink }  
Szexi baloldal

Lendvai a szegény - sajnálja az öregisten! - Molnár Csabára kente a "szexi baloldal" duma kopirájtját, pedig Szanyi már levédette azt korábban egy kurcos nyilatkozattal. Lendvai Ildikó a Ma reggelben Molnárt idézte, aki a kongresszus folyósóján állítólag azt mondta: "azt szeretné, hogy az MSZP szexi párt legyen, mert most az MSZP-s logóval nem tudna becsajozni". Molnárnak nem jöhet túl jól ez a nagy nyilvánosság előtti emlegetés, hiszen az istenadtának fiatal felesége van. De legyen az ő baja. Ahogy azon se akadjunk fenn, hogy kissé pikáns, hogy Lendvai ezzel a példával hozakodik elő, hanem idézzük fel a Heti Válasz cikkét, amelyben Szanyi így fogalmaz: "Nem ódivatú, hanem versenyképes, szexi baloldalt akarok". Hogy Molnár lopott-e egy egyszerű mondatnyi hatásvadász dumát Szanyitól, esetleg Lendvai keverte össze a szezont a fazonnal, vagyis Molnárt Szanyival, nem tudom. De a mondatnak amúgy sincs semmi értelme. (Képen Molnár Csaba, Ipkovich György Szombathely polgármestere és Szűcs Kinga Molnár felesége a szombathelyi Savaria fesztiválon.Forrás molnar-csaba.hu)

{ komment (0) } { permalink }  
Az Igazi Magyar

Az Igazi Magyar szereti a hazáját. Ellentétben a Nem Igazi Magyarral, aki nem. Az Igazi Magyar arról ismerszik meg, hogy szlovák rendszámú autóval jár és így téveszti meg azokat a Nem Igazi Magyarokat, vagyis a hazaárulókat, akik elrablóprivatizálták a magyar rendszámokat, nemzetidegen kipufogógázzal piszkították be a magyar életteret és nemzetáruló briganti módjára tülkölnek a Szent Magyar Piros Lámpánál. Az Igazi Magyar adót csak a Szlovákoknak fizet, hogy így döntse romba Felvidékünk elrablóit, a bestéket, akik elsikasztották címerünket, hazánkat, aranybányáinkat, azokat, akik tótok voltak és azok is maradnak, amíg világ a világ. Az Igazi Magyar a szlovák címer és rendszám mellé azért Nagymagyar címert is ragaszt. Bár erre nem lenne szüksége, hiszen róla mindenki tudja, hogy ő Igazi és természetesen Magyar, de hát az a Nagy Magyar Szív néha el tud gyengülni kicsit...Mert az Igazi Magyar szereti a hazáját. Ellentétben a Nem Igazi Magyarral, aki nem.
{ komment (0) } { permalink }  
Felköpni és aláállni

Az Országház olyan, mint az ország, a képviselők olyanok, mint a magyar emberek. Akármennyire is savas hányásként marja torkunkat, kimondjuk: mi választottuk őket magunknak. Illene most mindenkinek felköpnie aztán aláállnia. S milyen is az ország, milyenek is az emberek? Csillognak villognak, igyekeznek szépkedni, mint a parlamenti büfé. Szép pultosok, bájos mosolyok, elfogadható árak és csillivilli ételek. Szép bútorzatok és díszes evőeszközök. Aztán, ha benézünk az egyik asztal alá, máris látjuk, hogy bizony a rágógumi ehhez a fához is hozzátapad. És van is olyan tarack, aki segít neki ragadni. Az Országház olyan, mint az ország, a képviselők olyanok, mint az emberek.

{ komment (0) } { permalink }   { tovább }
Kézfogó

Két dolgot szeretek igazán játszani, találós kérdésesdit, meg viccelősdit. Na ha egyszerre tollanthatom a kettőt, hát az már-már instant merevedés. Szóval: vajon kik a tagjai annak a párocskának, amelyik édesen, kézenfogva sétálgat a Parlamentben? De tényleg. Segítünk még. Olyan kis bájosak. Kis gyermeki arcukkal, aranyos, de azért komolynak látszani akaró mosolyukkal vonulnak végig a piros társalgóban. És közben markolják egymás kezét. Mintha csak most találták volna meg igaz szerelmet. Az óvodában. Édeskés zamatot hagy szánkban, ahogy elbotorkál előttünk a „szép” érettségizőöltöny és kedves kis kosztüm. Jaj, ha nem múltunk volna el tizenkét évesek, hát könny szökne a szemünkbe. És ez egy igazi honatya és honanya. De vajon kikről van szó? Kik szeretik egymást annyira, hogy a parlamenti szünetben rögtön egymásra röppennek, de nem erkölcstelenül csókolgatják, vagy markolásszák egymást, csak tenyér érint tenyeret?

válaszért klikk a továbbra. de rögtön!

{ komment (0) } { permalink }   { tovább }
Peace, freedom, and unity
Tumblr oldalunkon már ott van, de nem állom meg, hogy itt is legyen. via: Campesino
{ komment (0) } { permalink }  
A nyilatkozat védelmében
Az emberi agynak csak 10%-át használjuk. A maradékot Orbán Viktor használja helyettünk! (via viktor)
{ komment (0) } { permalink }  
SZALEFORELÉNER és a NEMESZ

Viccelődünk, viccelődünk? Hazaáruló besték! ;-) (MSZP javaslat Orbán fotók kifüggesztéséről) UPDATE: Már az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet is. Orbán vicce akár a vírus... UPDATE2: A TASZ is profilt vált: megindítja komplex Nyilakozat-, Tábla-, és Portré-szolgáltató Üzemágát.

{ komment (0) } { permalink }  
Nemzeti Netgyüttműködés Nyalatkozata

Mi, a magyar jövő eltökélt építői, a nemzet értékeinek gyarapítói, a nyelv schmittpáli ápolói és megújítói, akiknek szókincse a könyvekből ered, nem az utcán vásárlódtak, fájdalommal vettük, hogy Orbán Viktor és a Fidesz a honlapokat nem kötelezte a Nemzeti Együttműködés Nyalatkozatának jól látható, méltó helyen való elhelyezésére. Javasoljuk ezért, hogy mostantól minden honlap fejlécét cseréljék az együttműködési nyilatkozatra. Tegyük egyúttal kötelezővé azt is, hogy szabvány méretű álló bannerben Orbán Viktor képét - esetleg egész albumot - helyezzünk el. Egyúttal jeleznénk, hogy mindezt intézhetnék központilag is, hogy a honlapok ne tudjanak kibújni kötelességük alól. Az erre vonatkozó módszerek és a tartalomszűrési módok tekintetében javasoljuk felvenni a kapcsolatot Kínával, ők nagy tapasztalatot szereztek hasonló ügyekben.

{ komment (0) } { permalink }   { tovább }
Gaudinak is ciki?

Még magának Gaudinak is ciki lehetett az a megjegyzés, amivel a parlamentben Semjén balján sétáló rabbit illette, ugyanis az erről szóló írást saját internetes oldaláról is levetette. Minden maradt volna a régiben, ha a köztévé Ma reggel című műsorában nem szembesítik folyosói beszólásával. A tévében egyébként tagadta, hogy ilyet mondott volna, sőt, azt is vitatta, hogy az oldalán szerepelne ilyen cikk. Pedig a google megőrizte a cikk linkjét, első mondatát, csak éppen a tartalom veszett el, "hozzáférés megtagadva" címszó alatt. A szentkoronaradio.com-on még megtaláltam az index.hu nyomán készült írást. A jobbik.gaudi.hu éppen ezt a cikket vette át. Na lássuk, mi szerepelt Gaudi oldalán, amit a képviselő gyorsan eltüntetett: 
"A jobbikos Gaudi-Nagy Tamás megjegyzésekkel kísérte, hogy a parlamenti folyosón Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes egy rabbi vendégével haladt végig, ezzel a "kereszténydemokrata" politikus megmutatta valódi hitét. "Jött felmérni, hogy mekkora zászló kell majd a hatalomátvételhez?" - tréfálkozott Gaudi a zsidó egyházi személy látogatása kapcsán"
Óvoda vagy pszichiátria? Ez itt a kérdés. A megfejtést ne nekünk küldd!
{ komment (0) } { permalink }  
 
 
© parlamentblog.hu
Az oldalon szereplõ bejegyzések, vagy annak részletei csak a parlamentblog.hu-ra való hivatkozással használhatók fel

Reklámozz minket!
Helyezd el honlapodon a ParlamentBLOG egy bannerét (120×240 vagy 468×60), és
cserébe mi is kirakjuk a Te álló banneredet! Csak szólj.