ParlamentBLOG
Orbán bejelent, csak bírják a szerverek

a miniszterelnök épp bejelent, a sajtóérdeklődés óriási, pisszenést se hallani, csak búgnak a szerverek, aggódunk is miattuk. mivel Orbán Viktor nem a parlamentben beszél, így minket nem érdekel, miről van szó, csak annyit jelzünk, hogy szaggat az internet, kiakadnak a számlálók. más magyarázat nem lehet arra, hogy a nézők számánál miért a nulla szerepel...

update-ek a katt után...

{ komment (0) } { permalink }   { tovább }
bull(a)shit
nem szabad azt gondolni, hogy egy politikus (netán kormánypárti) nem képes átfogóan, rendszerben, távlatokban gondolkodni. a fideszes Varga István is megmondta: azért van szükség új alkotmányra, mert ugyanazon a napon, amikor Orbán Viktor letette kormányfői esküjét, 1205-ben királlyá koronázták II. Andrást és "II. Andráshoz pedig az Aranybulla fűződik". na persze azt sem szabad gondolni, hogy egy politikus (netán kormánypárti) épeszű.
{ komment (0) } { permalink }   { tovább }
bűnben fogant miafasz?!

ma i'bizony a hátam közepére sem kívántam a blogolást, de Meggyes Tamás, Esztergom hellószia-polgármestere rávett arra, hogy egy kis ungarische szlenget okítsak: MAF - olyan felkiáltósan, parasztosan nyitott a-san - azaz Mi A Fasz?! az angol WTF, azaz What The Fuck megfelelője. ezért: A Fidesz esztergomi szervezete választási csalásra hivatkozva megfellebbezte a választások eredményét, mert "bűnben fogant hatalomszerzés történt Esztergomban". haló, mégis MAF van veletek odalent?

{ komment (0) } { permalink }   { tovább }
a mobilok hálójában - játék

mivel lassan már egy szavazóautomatának több a mobilja, mint nekünk a látogatónk, - from the marketing point of view - játékot indítunk. tehát, aki megmondja, hogy a képen látható három nokia 6300 melyik képviselőhöz tartozik az...
{ komment (0) } { permalink }   { tovább }
Aki magyarnak születik, az is marad
Árpád népe szülöttének mit jelenthet az, ha kissé megcsalja a feleségét, professziót vált, vagy várost bukik? De semmit ám! Magyar emberből kegyvesztett bizony nem lesz.
{ komment (0) } { permalink }   { tovább }
gyengébbek kedvéért
ha baloldali kormány lennék íziben betiltanám a fenti kifejezést diszkriminatív mivolta miatt, ám mivel nem vagyok, így jelzem: nem kutatom a hülyeség nem létező ellenszerét. ellenben: Botka nyert, Molnár és Káli kikapott, amúgy meg az ország jelentős része narancssárga. na most már akkor mindenki mindent tud a hétvégéről (akit jobban érdekel, próbáljon ki egy híroldalt). Orbán Viktor Brüsszelben van, szóval nem hallhatjuk ma, ahogy prezentál egy szolid selfsuck-ot a patkóban a választások örömére, ámde mindez nem változtat azon, hogy végre újra parlament. és ami miatt ez fontos: végre újra parlamentblog. mert az ország tőlünk épül, nem tőlük. ugye.
{ komment (0) } { permalink }   { tovább }
virslit a népnek!

na akkor elmondom a tervet: ma este elkezdünk bulizni és így tovább hétfő reggelig. merthogy addig semmi érdekes nem fog történni. érdekes - érted?! aki meg kíváncsi, hogy mi volt a hétvégén, annak majd kiírjuk, hogy nyert-e Botka László Szegeden, Káli Sándor Miskolcon, vagy Molnár Gyula Újbudán. a többi eredményhez meg nem kell újságot olvasni. még csak agyat sem kell növeszteni nagyon. szóval mindenki érezze magát szépen a hétvégén, szarba a politikával, luxusprofitot vasárnap a moziknak, szégyennézettséget a televízióknak, és hétfőn ismét és újra és örökké parlamenti roppanós virsli, marcipánburgonya, és ó, igen! parlamentblog.

{ komment (0) } { permalink }   { tovább }
 
 
© parlamentblog.hu
Az oldalon szereplõ bejegyzések, vagy annak részletei csak a parlamentblog.hu-ra való hivatkozással használhatók fel

Reklámozz minket!
Helyezd el honlapodon a ParlamentBLOG egy bannerét (120×240 vagy 468×60), és
cserébe mi is kirakjuk a Te álló banneredet! Csak szólj.