ParlamentBLOG
Gyünnek a laptopok végre!

És éljenek soká a parlamenti informatikusok, meg az Albacomp RI Rendszerintegrációs Kft.-t - vagy ők közösen -, hogy végre összekapták magukat és sebti' szállogatják a képviselők laptopjait. Merthogy én - mint felszentelt médiaszakmunkás - hétfőn még bent kalimpáltam a Házban, mire elillan mellettem egy ilyen izé, honatya, és rárepül a kollégára, hogy akkor a laptopod, légyszi.

Mert, hogy a megnevezni nem kívánt képviselőnek sürge' számítógépezhetnéke támadt. Há' vidd be a laptopod ecsém az ülésterembe, mindenki azt csinálja. Az ogy. jelentős része a Facebook internetes szupersztrádáját karcolja - én is többel csetelek épp -, szóval társulj hozzájuk szépen, szerintem még pornót is nézhetsz, csak vigyázz a fotósokkal. De hogy akkor kibukik: ennek a szerencsétlen képviselőnek - aki egyébként tök kezdő, mint olyan - nincs gépe.

Leköhögtünk érte adófizetőileg 120 gurigát, azt hétfőn még nincsen nálad a vas? Hát hová jut ez az ország?! Mert mi az, hogy az ülésnap közepén egy honatyának súlyos tumblr-ezhetnéke támad és kénytelen a sajtószobában tarhálni a tápot? Mert micsoda megtiprása volt az a sajtószabadságnak, hogy a képviselőknek nem tették lehetővé, hogy realtime közöljék: ki-mikor-hol-hogyan bökdöste a padtársait körzővel?

És napokig eltartott ez az áldatlan állapot. Már épp botrányt akartunk csinálni, amikor kaptuk a hírt (a citált tumblr oldalról): osztják már az elektronikus bölcsességet. A képviselők ellephetik végre rendesen az e-mail fiókokat, a fészbúkot, iwiwet és akár percenként is twittelhetnek nekünk. És van word is a gépükön, 'sten áldja a "nyelvhelyességi ellenőrzőt"! És éljen, éljen a XXI. század!

{ komment (0) } { permalink }  
Hozzászólások
 
Nekem is lenne ehhez egy-két szavam.
 

 
 
© parlamentblog.hu
Az oldalon szereplõ bejegyzések, vagy annak részletei csak a parlamentblog.hu-ra való hivatkozással használhatók fel

Reklámozz minket!
Helyezd el honlapodon a ParlamentBLOG egy bannerét (120×240 vagy 468×60), és
cserébe mi is kirakjuk a Te álló banneredet! Csak szólj.