ParlamentBLOG
Alapozás

De nem ám csak vinnyogó tinik és züllésben lévő egyetemisták alapoznak egy-egy mulatság előtt olcsó italokkal. Bizony a parlamenti képviselők is pörgetnek az olyan hepajok előtt, mint a kormányprogram bemutatása. Kedvencünk a „Vállalsz egy sört? Itt leszünk éjfélig” felkiáltással érvelő jobbikos Gaudi-Nagy Tamás. Aki bizony salátája mellé egy jó pofa Drehert is elszopogatott. A malátaszörp talán megpilleszti, talán felpörgeti. Rövidest kiderül.

De láttunk mi eredeti Lendvai Ildikót is, aki szocialista elnökhöz mérten csak benézett, kvaterkázott, majd libbent is tova. Talán újságírónak súgott a fülébe valamit az MSZP jövőjéről, talán mi láttunk rosszul. Annyi azért kiderült: a tér-idő kontinuum bizony nem roppan darabokra, ha jobbikos és szocialista van egy légtérben, ami kisebb mint az ülésterem.

Nade nem értünk rá képzeletbeli narrációs szemeinket hosszan nyugtatgatni, mert érkezett is a jövő über-minisztere, Navracsics Tibor. Aki alkoholmentesen pörgeti magát: kávé egy húzásra. És óriási hatalmát ismerve nem is olyan meglepő, hogy mindenki rá mosolyog a legkedvesebben.

De rejt még izgalmat a büfé. Az ülés előtti utolsó pillanatokban befut a reménybeli adatvédelmi biztos, Kubatov Gábor is. Minden nyuggerek és komcsik ismerője valami felismerhetetlen pékárut majszolt szárazon.

Csak az LMP-t hiányoltuk borzasztóan. (De lehet, hogy ez csak a mi figyelmetlenségünk…) Azt azért bizton állíthatjuk: mindenki felkészült. Az ízlésekre és pofonokra is.

{ komment (0) } { permalink }  
Hozzászólások
 
Nekem is lenne ehhez egy-két szavam.
 

 
 
© parlamentblog.hu
Az oldalon szereplõ bejegyzések, vagy annak részletei csak a parlamentblog.hu-ra való hivatkozással használhatók fel

Reklámozz minket!
Helyezd el honlapodon a ParlamentBLOG egy bannerét (120×240 vagy 468×60), és
cserébe mi is kirakjuk a Te álló banneredet! Csak szólj.