ParlamentBLOG
Kommunikációs triumvirátusok

„Szervezzük meg a kommunikációját” – zengi szép hangján Bayer Zsolt, a Magyar Hírlap híres publicistája, de nem is akárhol: a parlament folyosóján. Ha nem ott tenné, mi be sem számolnánk róla, de így már érdekes. Pláne, hogy épp Kövér Lászlónak és Semjén Zsoltnak a fülébe búgja a fontos szavakat, mellén összefont kezekkel. Õk hárman – a talán leendő házelnök, a miniszterelnök helyettes és a médiamedencék koronázatlan királya – így cseverésznek vígan. Miközben egy kedves arc, egy ismerős az Echo TV-ről a messzi távolból mereszti rájuk szemét. Talán épp arra vár, Bayer fejezze be már a szervezést, hadd jöjjön ő is a saját kommunikációs ötletével.

A Széles médiabirodalom egy harmadik jeles (ex)tagja is a Parlamentben van: a Jobbik frakcióban ül. Egészpályásan támadták le ők a Házat, s fúrja oldalunkat a kíváncsiság, mégis minek a kommunikációját szezrvezik.

Egy ilyen csapat akár még arra is képes lehetett, hogy Mesterházy Attila szájába adja, hogy "hazudtak [ti. a Fidesz] reggel délben meg este". Összesen épp heten lennének.

{ komment (0) } { permalink }  
Hozzászólások
 
Nekem is lenne ehhez egy-két szavam.
 

 
 
© parlamentblog.hu
Az oldalon szereplõ bejegyzések, vagy annak részletei csak a parlamentblog.hu-ra való hivatkozással használhatók fel

Reklámozz minket!
Helyezd el honlapodon a ParlamentBLOG egy bannerét (120×240 vagy 468×60), és
cserébe mi is kirakjuk a Te álló banneredet! Csak szólj.