ParlamentBLOG
Pofás előtt

Nagy pofást úgy célszerű adni, hogy előtte az ember elvonja ellenfele figyelmét. Így nagyobb hatásfokkal dolgozhatunk: esetleg az illetőnek még a foga is kizuttyan az ütéstől, de az százas, hogy nem csupán vörös, hanem lilába játszó karikákat is eredményezhet a találat az ellenfél szemzugában. Következzék két tipp az elterelésre. Első az Állatfarmból lopott verzió, amelyben a gonosz Hógolyó tönkretesz, visszalopakszik, gyilkol és szabotál. Ennek emlegetésével elfátyolozzuk mindama rosszat, amit magunk csináltunk, vagy fogunk elkövetni: "Az emberek egyértelmű döntése ellenére a Gyurcsány-korszak folyamatosan tolakszik vissza - hívja fel a figyelmet közleményében Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője."
A másik verzióban a kellem, a kecs megannyi kellékével mosolygunk egymásra, marcipánízű csókok cuppannak, habtejszín úszik az égen. Aztán néhány nap múlva a másik szemfogát eltesszük emlékbe: 
"Lázár János Lendvai Ildikónak külön megköszönte, hogy lehetővé tette a találkozást, és azt is, hogy "először, de remélhetőleg nem utoljára, kitüntette a Fidesz-frakciót" részvételével, és szót válthattak "közös ügyeinkről".

{ komment (0) } { permalink }  
Hozzászólások
 
Nekem is lenne ehhez egy-két szavam.
 

 
 
© parlamentblog.hu
Az oldalon szereplõ bejegyzések, vagy annak részletei csak a parlamentblog.hu-ra való hivatkozással használhatók fel

Reklámozz minket!
Helyezd el honlapodon a ParlamentBLOG egy bannerét (120×240 vagy 468×60), és
cserébe mi is kirakjuk a Te álló banneredet! Csak szólj.