ParlamentBLOG
Merre csörög a micsoda?

Kivált unalmas napunk van eddig, ezért elkezdtük azt szemezgetni, hogy mégis milyen telefonja van vajon a képviselőknek. Az egész ott kezdődött, hogy Daher Pierre törtmagyar eskütétele alatt vagy háromszor csörgött „old telephone” stílusban egy mobil, szerintünk egy HTC márkájú. (A hangszín alapján, tényleg.) És akkor meg már miért ne soroljunk fel még néhányat.

Szóval kedvenc adatvédelmi biztosunk, Kubatov Gábor (Fidesz)  – ha jól pillantottunk futólag – egy E-szériás Nokiával szambázik. Kell is az a sok gomb, ha gyorsan kell adatbázist szerkeszteni.

Demeter Ervin (KDNP) egy HTC telefont hajt, bár a csörgést abszolúte nem az ő irányából hallottuk. Annyit tudunk, hogy Windows Mobile-os telefonról van szó. És nem is ő az egyetlen, aki ilyen telefonnal tekergél. Névre pontosan meg nem mondjuk, de a Fidesz frakcióban is van még WM-es HTC telefon.

Ahogyan a Jobbiknál is megszalad az ilyen készülék, Vona Gábornál láttunk Samsung Omniát. De szép megoldás az, ahogy a stylus lóg a telefon szélén.

A legnépszerűbb márka viszont biztosan a Nokia. És abból is különösen sikeres modell a 6300-ás. Van olyan honatya, aki előtt már-már halmokban állnak az ilyen telók. Biztos van képviselői, üzleti, otthoni.

Egy fénykép alapján az is sejthető, hogy Kósa Lajosnak van egy iPhone-ja, de legalábbis iPod-ja, vagy csak egy ehhez illő fülhallgatót használ. Nem valószínű azonban, hogy ilyen trükkel akarnak divatos lenni, MacBook-ja ugyanis tuti van.

{ komment (0) } { permalink }  
Hozzászólások
 
Nekem is lenne ehhez egy-két szavam.
 

 
 
© parlamentblog.hu
Az oldalon szereplõ bejegyzések, vagy annak részletei csak a parlamentblog.hu-ra való hivatkozással használhatók fel

Reklámozz minket!
Helyezd el honlapodon a ParlamentBLOG egy bannerét (120×240 vagy 468×60), és
cserébe mi is kirakjuk a Te álló banneredet! Csak szólj.