ParlamentBLOG
Cselek
Minden létező politikai gumicsontot egymásra hajítottak a képviselők a patkóban, miközben az üléstermen túl Vajna producerrel az oldalán téblábolt ide meg oda a hazánkban ideiglenesen állomásozó Arnold Schwarzenegger. Lehet, hogy a parlamenti étterem böjti menüje csapta el többeknek a gyomrát, mert akár ketrecharc után a sporik szája, foghíjasak voltak a parlamenti széksorok.

Volt itt „ciki külpolitikázás”, kontra kovácslászlózás, Szijjártó Péter megpillantotta az Iszlám Állam terroristáit az ország spájzában, Lázár János meg sóhajtozva így hajolt félre az LMP-s Szél Bernadett gázüzletági pofonjaitól: az ő erejét és képességeit bizony meghaladja mindaz, amit a főnöke feladatként rászignózott, így inkább nem válaszol.

Vidult a kormánypárti csapat a lázári cselen.

- Szombaton Gőgös Zoltán azt mondta, hogy vasárnap a déli szél elhozza a vihart, amely leszedi a cserepeket a Fidesz házáról – kapott ihletett a veszprémi választás eredményétől Tóbiás József, közbe is kiáltott az ismeretlen fideszes pártkatona, hogy szerinte egy költő veszett el a szocialista elnökben. Erre az alanyi versfaragó L. Simon is csak bólogatni tudott.

Kósa Lajos vigyorogva konferálta fel a felszólalásra jelentkező államtitkárt: „köszöntlek költőtárs”, aztán hol a kormánypoéta, hol a debreceni fideszes Rolling Stones-fan gratulált a nyertes Kész Zoltánnak, sőt, sűrűn köszöngették a helyieknek azt, amit soha nem szerettek volna tőlük megkapni: a választási pofont.

Végül L. Simon azt követelte Tóbiástól, hogy kövesse meg az ő kormányát, hiszen alaptalan volt a szoci vád, a fideszes választási rendszer nem csak a Fidesznek kedvez. Vidult a kormánypárti csapat az elsimoni cselen. Tetszhetett neki is, mert mosolygott bőszen. Elvégre odapörköltek megint.

Ahogy a cinizmusukból kifért.

{ komment (1) } { permalink }  
Hozzászólások
 
Nekem is lenne ehhez egy-két szavam.
 
1.

car insurance quotes Bellflower mondja:

that, I don’t much buy the Early Church argument as a justification for certain actions. In more recent times, deaconesses were used in women’s monasteries to read the Gospel at Matins.

2017. június 02. 15:34 | http://creationastronomynow.com/

 
 
© parlamentblog.hu
Az oldalon szereplõ bejegyzések, vagy annak részletei csak a parlamentblog.hu-ra való hivatkozással használhatók fel

Reklámozz minket!
Helyezd el honlapodon a ParlamentBLOG egy bannerét (120×240 vagy 468×60), és
cserébe mi is kirakjuk a Te álló banneredet! Csak szólj.