ParlamentBLOG
Kaviár vs linzer
Ha harc, hát legyen harc! Soltész Miklós KDNP tegnapi felszólalásával adhatunk egy pofást a linzerzabálás vádját népnemzeti nyakakba loccsantóknak: Örülök, hogy a szocialista képviselőtársak elmentek a halaszthatatlan kaviárevésre a büfébe, illetve annak is örülök, hogy Gyurcsány Ferenc esti meséje véget ért, kiosztotta a mesekönyveket, és az őszödi beszéd folytatását egy év után lezárta. Remélem fájt ez az offshore báróknak, a milliárdos szegénytipróknak! Szorgos pártunk győzni fog! (A képet csak egy gaz szoci biggyeszthette ide.)
{ komment (3) } { permalink }  
Hozzászólások
 
Nekem is lenne ehhez egy-két szavam.
 
3.

marczipán mondja:

Kaviárt eszem, tehát szoci vagyok. Le a linzerkarikával! Különben is, egészségtelen. Meg ku .. nagyon hizlal. Csak még nem címkézték fel. Tényleg, ha elfogadják a címkézéses javaslatot, mit fognak enni a fideszes honatyák? Spenótot? Vagy inkább bejönnek, és meghallgatják a miniszterelnököt?

2007. június 14. 23:40

2.

Szíriai Robot mondja:

Hülye azért nem vagyok

2007. június 13. 11:31

1.

Pocakos mondja:

Ez a kaviár hót fekete! Ezért el sem hiszem, hogy orosz! Oroszfaló különbenis csak kanibál lehet. Ezért aztán a képet és a szöveget csakis egy MédiaMarkt-os készíthette és biggyszethette ide....... (egy Saturn olvasó)

2007. június 12. 16:29

 
 
© parlamentblog.hu
Az oldalon szereplõ bejegyzések, vagy annak részletei csak a parlamentblog.hu-ra való hivatkozással használhatók fel

Reklámozz minket!
Helyezd el honlapodon a ParlamentBLOG egy bannerét (120×240 vagy 468×60), és
cserébe mi is kirakjuk a Te álló banneredet! Csak szólj.