ParlamentBLOG
Rejt Vény
Vajh, ki az az ellenzéki országgyűlési képviselő, aki tegnap éjjel a Lánchídi alagútnál igazolvány nélkül hajtott, pechjére jött a rendőr, és minimál dulakodás, hajcihő, indulatos testérintés után és miatt kedves fogdai invitálásban lett része? (A megfejtők között egy lengyel piacos kombináltfogót nem sorsolunk ki)
UPDATE: Rejtvényünket időközben érdektelenné tette az index. Kócostól tudom, hogy Lengyel azt állítja, megverték. A rendőrök pedig azt, hogy a képviselő a fogdában többször is a "földhöz verte magát" és közben azt mondta, a rendőrséget teszi felelőssé a sérülésekért. Lengyel önveréséről állítólag videófelvételek is készültek, ugyanis az épületben lévő biztonsági kamerák rögzítették az esetet. Ha a rendőrök állítása igaz, a történet vércziki. Ha a képviselőnek van igaza, akkor vérlázító. Egyelőre csillapított indulatokat javaslok.
{ komment (4) } { permalink }  
Hozzászólások
 
Nekem is lenne ehhez egy-két szavam.
 
4.

Marosán mondja:

Én is járni akkarok a parlamentbe képviselőnek , és el lessem ezt a modszert .. ithon majd rémiszgetem az asszonyt...

2007. augusztus 24. 18:46

3.

déli riporter mondja:

attól tartok kombinált. Sajna elcsesztem. ;-)

2007. július 10. 08:23 | http://parlamentblog.hu

2.

brünnhilde mondja:

Ja, eredetileg csak azt akartam megkérdezni, hogy az a kombinátfogó az féletlenül nem kombinált fogó? Kombinált merthogy annyi mindent lehet vele csinálni; csípni, fogni, hajlítani, blankolni, stb. Csak kérdem, nem vagyok benne biztos. Mindenesetre jobban érdekel, minthogy a képviselő úr verte meg magát vagy a rendőrök. Sajnos, jobban érdekel.

2007. július 09. 20:12 | http://brunnhilde.blogspot.com/

1.

brünnhilde mondja:

Indulat?? Ugyan már, szeptember 18, október 23, seftelő autópálya rendőrök, emberrabló rendőrök, cigarettacsempész rendőrök, Zsanett, Kármán Irén önverése és hasonlók után ugyan mit számít itt egy elagyabugyált képviselő? Kivárjuk a végét, úgysem fogjuk soha megtudni, hgoy mi történt.

2007. július 09. 20:09 | http://brunnhilde.blogspot.com/

 
 
© parlamentblog.hu
Az oldalon szereplõ bejegyzések, vagy annak részletei csak a parlamentblog.hu-ra való hivatkozással használhatók fel

Reklámozz minket!
Helyezd el honlapodon a ParlamentBLOG egy bannerét (120×240 vagy 468×60), és
cserébe mi is kirakjuk a Te álló banneredet! Csak szólj.