ParlamentBLOG
Meleg, Sólyom - agyamra megy
Feltehetően a parlamentblog legénységében a hőség miatt ragadt benn a szufla, ugyanis már napok óta egyikünk sem akarta a sör emelgetését felcserélni a klaviatúra bántalmazásával. A meleg hatalmas svunggal igyekezett kárt tenni a számítógépemben is, ami a processzor felmelegedése ablak szüntelen felugrásában és fel-felbőgő gigamotorzúgásban mutatkozott meg. Lehet, hogy újabb légkavaró szerkezetet szerelek bele, ami még a porcicákat is melegebb égtájakra küldi. Feltehetően a politikusok fejében is kisült néhány processzor, ugyanis semmi, de semmi jelét nem látom az üzemszerű működésnek. A szoci vezérkar nyaralni megy, vagy ment, Gyurcsány állítólag két hétre, Orbán szintúgy, de holnaptól Tusnádfürdőre megy, hogy megint megmondja, a baloldal hogyan tört rá a nemzetére. Sólyom közben morgott egyet, megmondta: nem tetszik neki a reform. Nekem meg Sólyom nézetei nem tetszenek olykor, a szobatudósi mentalitás már az agyamra megy, hiszen tetszett volna visszaküldeni a Gyurcsány-féle reformot, mert mint most mondja, abszolút szar az, és nem azt mondani, hogy hozomra fogadta el, mert ugye ez nem illik felelős államfőhöz. Olvasásra egy Népszabadság-szösszenetet ajánlok, melyet képviselni lehet. Úgy vagyok vele, mint Sólyom volt annak idején a Tubessel. De holnap lehet hogy én is meggondolom magam. Mert találok jobbat. ;-)
{ komment (5) } { permalink }  
Hozzászólások
 
Nekem is lenne ehhez egy-két szavam.
 
5.

Carolus mondja:

Re: arvisura! Nagyon egyetértek veled, az Elnök úrnak is lehet véleménye. Õ azonban nem átlagos állampolgár, ő "primus inter pares"! / Első az egyenlők között/ Az ő véleménye fontosabb, mint az enyém! Õ példát mutat! Õ orientál! Õ mértéket határoz meg! Namármost nem mindegy, milyen példát mutat, mire orientál, és milyen mértéket határoz meg! Ha mondanivalója csak a szabadrablás ellen hatott volna, maradéktalanul azonosultam volna vele! Az Elnök úr azonban olyan erkölcsi értékeket kért számon, amelyekkel ő rendelkezik a legkevésbé! Bort iszik és vizet prédikál! Sajnos, nincs egyedül a politikusok palettáján!

2007. július 24. 17:36

4.

arvisura mondja:

Sólyomnak is lehet véleménye, mint egy demokratikus rendben bárkinek. Az viszont vágyálom Tőle, hogy civilek akarata érvényesüljön. Mert ez kőkemény párthatalmi harcok közepette reménytelen. Az persze csípheti sokak szemét, hogy korlátozott hatalma ellenére elítéli a nyílt színen folyó szabadrablást.

2007. július 21. 11:04 | turoczi.blog.hu

3.

Carolus mondja:

Miután csatlakozom hozzátok, már hárman vagyunk a több millióból, mert szerintem ennyien értenek egyet velünk! Az elnök úr pontosan azt mondta, amit pld Szijjártó Péter, csak korához és végzettségéhez illeszkedő csamagolásban.Még a szóhasználata is azonos volt. / Remélem, nem valamelyik polgári körben képzik tovább?!/ Leginkább az háborított fel, hogy szerinte őt nem párt juttatta poziciójába! Hát akkor ki? Csak nem úgy gondolta az elnök úr, hogy az angyalkák leszálltak a földre egy parlamenti szavazás erejéig? Tényleg, lehet, hogy az elnök úr nem tudta és máig sem tudja, hogy hogyan, milyen körülmények között választották meg? Ott kellett volna megmásznia az erkölcs magas hegyeit. És ilyen ember nekem ne beszéljen erkölcsről, ne ossza nekem az észt!

2007. július 19. 11:25

2.

déli riporter mondja:

Nem hiszem, hogy ketten vagyunk ezzel. Szerintem még nem találja a helyét, szerepét. Verbálisan már megvan, a valóságban még sehol.

2007. július 18. 15:01 | http://parlamentblog.hu

1.

kis naiv mondja:

Totál egyetértek Veled. Ebben a hőségben csak annyi jut eszembe, hogy Sólyommal már tele a hócipőm. Többek között azt mondja: „Nem kell különösebben gondolkodnom, mert ugye elnöki jósda nem működik.„ Miért, hol működik?

2007. július 18. 00:27

 
 
© parlamentblog.hu
Az oldalon szereplõ bejegyzések, vagy annak részletei csak a parlamentblog.hu-ra való hivatkozással használhatók fel

Reklámozz minket!
Helyezd el honlapodon a ParlamentBLOG egy bannerét (120×240 vagy 468×60), és
cserébe mi is kirakjuk a Te álló banneredet! Csak szólj.