ParlamentBLOG
Szieszta
Valami igazság lehet az SZDSZ véleményében, mármint hogy a népszavazás intézményét, vagy legalábbis annak tekintélyét trancsírozták fej, tor, potrohra itt egyesek. Ne tétovázzunk, a Fideszről van most szó elsősorban. Most már a sziesztáról is szavazhatunk majd, ami jó brahi, ahogy a sör legyen ingyenes-ötlet is az volt. De legközelebb a Kupakoljunk-e minden nap? Legyenek-e a nők sörfogyasztók? Lehessen árusítani neccharisnyát az Operában? - kérdéseket is be lehetne adni, azok meg szépen átfutnak a bizottságon, mint kismacskán a szerb kamion.
{ komment (19) } { permalink }  
Hozzászólások
 
Nekem is lenne ehhez egy-két szavam.
 
19.

zsoltson mondja:

Mindjárt Sodoma és Gomorra kutyáim után kiáltok!!! :-) Mellékesen megjegyzem, hogy svédhonban kvázi ismeretlen a kupakolás szesz nélkül. Mitól jönne meg a kedve és a bátorsága, és mivel magyarázná az ember lánya/fia másnap az elhamarkodott lépést? (Mégha lépésről lenne szó...) Cccc... ccccc...

2007. július 27. 11:31

18.

Aspekt mondja:

Földre borulva eszkuzáluk mélyen a kisasszony előtt - tiszta szellemem elborította az ördögi vágy, mikor az alkohol sátáni bűze és a női nem csápító luciferi romlottsága témává vált e régóta posztuló világban. Most távoznék is, ha megengedi.

2007. július 27. 08:08

17.

brünnhilde mondja:

Nadekéremmineknézmagaengem!! Én, ha kupakolásról van szó, soha egyetlen kortyot nem iszom!

2007. július 26. 18:55 | http://brunnhilde.blogspot.com/

16.

Aspekt mondja:

Tisztelt déli riporter úr, kéremszépen, énengem a tulajdonblogján felkértek keringőre. No csak ne monnya azt nekem, hogy egy ifjú hölgy felhívását az embör csak úgy alutasíjja?!

2007. július 26. 16:22

15.

déli riporter mondja:

Úristen! Kedves Bíró Zoltán, ezt egészen biztos, hogy ide akarta írni, ilyen hangos, kitörő robajjal, kiabálással? (NAGY BETÛ!!!!) Vagy csak megnézte a képet és kitört az, aminek ki kellett törnie? Vagy csak a reklám miatt? Félre ne értse, kifejezetten örülök, hogy idekiáltott, hiszen a sziesztához, a népszavazáshoz laza szálon, de azért kapcsolódhat az, hogy fölmelegszik a Föld, meg-megremeg, oszt kitörnek azok a beste vulkánok. De azért kicsit megijesztett!

2007. július 26. 16:07 | http://parlamentblog.hu

14.

Bíró Zoltán www.grain.hu mondja:

A GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS MIATT EGYRE TÖBB FÖLDRENGÉS ÉS VULKÁNKITÖRÉS VÁRHATÓ

2007. július 26. 15:38 | www.grain.hu

13.

déli riporter mondja:

Na de Aspekt! Ne molesztálja itt a hölgyeket!

2007. július 26. 15:16 | http://parlamentblog.hu

12.

Aspekt mondja:

Brünnhilde kedves, kezdhetném akkor talán magácskával: Egyetért-e azzal, hogy minden este kupakoljunk egy gyengéd sör mellett? :)

2007. július 26. 13:58

11.

zsoltson mondja:

"más kultúrával, más közlekedési viszonyokkal és más életmóddal". ...és a máséval!!!! Éljen a(z igazi) másság! :-)

2007. július 26. 09:02

10.

brünnhilde mondja:

Aspekt, drágám, erről tán inkább a hölgyeket kéne megszavaztatnod ... persze csak a jobbakat :-) Déli Úr drága, Maga meg ne ragozza, mert még a végén beadok egy népszavazási indítványt a vörösboros kóla betiltásáért. Meg a császárkörte és a rumpuncs forgalomból való kivonosáért, egy füst alatt, úgy ugyebár olcsóbb lenne. Ez a szieszta egyébként nem lenne egy hülye dolog, egy más városszerkezettel, más kultúrával, más közlekedési viszonyokkal és más életmóddal. A jelenlegivel, hát, még ha megszavazzáks em fog menni.

2007. július 25. 21:48 | http://brunnhilde.blogspot.com/

9.

Aspekt mondja:

volt már jobb is, de elfogadjuk. habár nem érintene költségvetést ez sem: - Akarja-e Ön, hogy Aspekt nap, mint nap jobbnál-jobb hölgyekkel kupakoljon sörözés előtt és után?

2007. július 25. 15:45

8.

déli riporter mondja:

re Brünnhilde: Akkor nincs más ötletem: Akarja-e ön, hogy az Operában akármilyen harisnyában, vagy anélkül sört ihasson mindenki, még az is, aki nem akar, mert jobban szeretni a vörösboros kólát? Egyébként a kexualitással való elménckedés ölég érdekes. Nem te küldted be véletlenül azt a sziesztázós kérdést. ReAspekt: Így jó?: Akarja-e ön, hogy mindennap sör és kupak?

2007. július 25. 13:27 | http://parlamentblog.hu

7.

brünnhilde mondja:

Zsoltson, ez nem az átkosban volt. Ez egész biztos, abban az időben én még nem tudtam volna értékelni ugyanis az ilyesmit. Jó 10 éve, olaszhonban - ott pedig már akkor is elég vad kapitalizmus tombolt.

2007. július 25. 10:57 | http://brunnhilde.blogspot.com/

6.

Aspekt mondja:

déli úr: sörrel kupakolok így is minden áldatlan napon; egy feszítésnyi ideig legalábbis. szóval kérem fogalmazza át a kérdést, és küldje el úrja. hogy mindkettőnket kielégítse ;)

2007. július 25. 10:23

5.

zsoltson mondja:

"Nincs jobb mint délután lebújni valakivel egy órácskára, aztán megozsonnázni és úgy menni vissza dolgozni. Pihenten, jókedvűen." Megvan! Ez volt a legjobb az "átkosban". Hogy én mióta keresem a választ... Köszönöm! :-)))

2007. július 25. 08:23

4.

brünnhilde mondja:

Ez a sziesztázás egyébként jócskán felforgatná a társadalmat. Azonnal meg kéne ugyanis változtatni az óvodák, a napközik, a hivatalok nyitvatartását. Fenekestül felfordulna a nagyvárosok amúgy sem túl kiegyensúlyozott közlekedési rendszere. Egyébként is, pesten például nincsenek parkok és pihenőhelyek, ahol el lehetne tölteni a sziesztát, aki meg eleve másfél órát utazik eg ynap, az pont hazaérne és már fordulhatna is vissza. stb, stb. Mondom ezt én, aki majd' 3 évig dolgoztam sziesztázós rendszerben és imádtam. Nincs jobb mint délután lebújni valakivel egy órácskára, aztán megozsonnázni és úgy menni vissza dolgozni. Pihenten, jókedvűen.

2007. július 24. 16:15 | http://brunnhilde.blogspot.com/

3.

brünnhilde mondja:

Az a kérdés, hogy lehessen-e neccharisnyát árusítani az Operában elég necces és valószínűleg alkotmányellenes is. ugyanis nem minden nő hord necharisnyát. Van, aki csak sima üvegszálasatm sőt, csak sima kreppet. És egébként is, milyet? harisnyanadrágot vagy combfixet? és árulhatnának-e hozzá kiegészítőket, úgymint harisnyatartó, harisnyakötő és szemfelszedő? Azt meg, hogy a nők legyenek-e sörfogyasztók, kissé meghaladt az idő, lévén, már egy ideje népszavazás nélkül is azok. Ergó, egy nem válasz esetén meg kellene a nőket fogyasztani egy oylan joguktól, amit egyszer már kiharcoltak maguknak.

2007. július 24. 16:11 | http://brunnhilde.blogspot.com/

2.

déli riporter mondja:

Akarja-e ön, hogy Aspekt mindennap sört kupakoljon? ;-)

2007. július 24. 14:16 | http://parlamentblog.hu

1.

Aspekt mondja:

Ha a kupakolás mellé befűzitek a sört egy kérdésbe (nemtől függetlenül természetesen), én egy héten belül hozom az aláírásokat.

2007. július 24. 13:51

 
 
© parlamentblog.hu
Az oldalon szereplõ bejegyzések, vagy annak részletei csak a parlamentblog.hu-ra való hivatkozással használhatók fel

Reklámozz minket!
Helyezd el honlapodon a ParlamentBLOG egy bannerét (120×240 vagy 468×60), és
cserébe mi is kirakjuk a Te álló banneredet! Csak szólj.