ParlamentBLOG
A kultúra harcosa
Vadász János rántott fegyvert. A politikus az MSZP művelődési tagozatának ügyvezető elnöke. Magyar tanári diplomája mellett népművelői képesítése van. A Magyar Népművelők Egyesülete egyik alapítója volt. Ja...., és nem volt töltve. Gratula! A tahóság az tahóság. Csak azt mondja meg valaki, egy volt szakszervezeti vezető, egy volt kormánybiztos, egy volt országgyűlési képviselő, egy volt fontos ember, aki mellesleg a szent kultúra harcosa, minek hord magával fegyvert még töltetlenül is?
{ komment (4) } { permalink }  
Hozzászólások
 
Nekem is lenne ehhez egy-két szavam.
 
4.

Adrenalin mondja:

Akkor mikor más embert meggyanúsítanak helyettem, én biztos nem lapítottam volna mint sz*r a fűben, felemeltem volna a kezem, hogy én tettem. Engem így neveltek, de nem vagyunk egyformák.

2007. augusztus 09. 09:38

3.

Pocakos mondja:

"....VJ nyilván tudta, hogy mit tett, mert nyilvánosan el is mondta...." (Carolus) - De azért várt egy hetet! Még akkor sem szólt (tiltakozott), amikor a Népszabi a Fideszes manust hozta szóba. Én csak a sajtóból ismerem a story-t. És bizony épp oly hosszú ideig tartott az "elkövető" beazonosítása, mint Zsanett-nél. Szóval, szerintem Te tévedsz, hiszen én nem a két ügyet hasonlítottam össze, hanem a meggyanúsítottak "önkéntes" színrelépését.

2007. augusztus 01. 21:23 | pocakos.blogspot.com

2.

Carolus mondja:

Tévedsz Pocakos! VJ nyilván tudta, hogy mit tett, mert nyilvánosan el is mondta. A Zsanett ügynél viszont más a helyzet: Zsanett megvádolt öt rendőrt, hogy őt így, meg ekkor megerőszakolták. De mint kiderült nem úgy, nem akkor és talán nem is az történt, amit Zsenettka elmondott. Namármost ha én nem voltam helyileg ott, és időben sem, és nem is erőszakoltam meg senkit, miért jelentkeznék önként, hogy én ott voltam, akkor, és amúgy jó volt az erőszak!

2007. augusztus 01. 19:19

1.

Pocakos mondja:

további kérdések: miért kellett egy hét VJ-nek, hogy "önként"(?) jelentkezzék? Nem olvas újságot, nem néz TV-t, nem hallgat rádiót (az autójában!) - egy "honatya"? Kicsit hasonlít a Zsanettes rendőrökre, akik ugyancsak egy hét múlva jöttek rá, hogy róluk szól a történet.

2007. július 30. 23:38 | pocakos.blogspot.com

 
 
© parlamentblog.hu
Az oldalon szereplõ bejegyzések, vagy annak részletei csak a parlamentblog.hu-ra való hivatkozással használhatók fel

Reklámozz minket!
Helyezd el honlapodon a ParlamentBLOG egy bannerét (120×240 vagy 468×60), és
cserébe mi is kirakjuk a Te álló banneredet! Csak szólj.