ParlamentBLOG
Demeter ejnye
Demeter Ervin, az Orbán kormány titokminisztere a Magyar Rádió Vasárnapi Újság című műsorának: "Azt konkrétan tudjuk, hogy 1989. decemberébe és '90. januárjában számos iratot megsemmisítettek, az elején még feljegyezték, hogy mit semmisítettek meg, előkerültek azóta iratok, ez azt mutatja, hogy amit látszólag megsemmisítettek, azt csak esetleg leprivatizálták, például Medgyessy Péter titkosszolgálati múltjára vonatkozó iratok nem voltak, tehát az Orbán-kormány idejébe nem voltak a nemzetbiztonsági szolgálatok birtokában. Ott volt az a személy, aki a tartótisztje volt magának Medgyessy Péternek, mindenki tudta, hogy Medgyessy Péter a titkosszolgálatoknak dolgozott, de erre vonatkozó dokumentum csak kívülről került be a rendszerbe, tehát a iratok nagyon manipuláltak!"
Anno honnan a fészkes fenéből tudták, hogy nincs Medgyessyről irat???? Kutattak utána? Ha nem kutattak, honnan tudták, hogy nincs róla irat? Ha mégis utánanéztek, miért? Mert ő volt a rivális miniszterelnökjelölt? Ejnye, ejnye!
UPDATE: Kicsit kutattam. 2001. novemberében Hegedűs Rekesszétekkiőket Lóránt interpellálta Demetert az ügyben. Demeter nem talált semmit. Vajon a kampány hajnalán mire fel volt ez a kérdés-válasz a nagy párt és lappangó szövetségese között?
{ komment (0) } { permalink }  
Hozzászólások
 
Nekem is lenne ehhez egy-két szavam.
 

 
 
© parlamentblog.hu
Az oldalon szereplõ bejegyzések, vagy annak részletei csak a parlamentblog.hu-ra való hivatkozással használhatók fel

Reklámozz minket!
Helyezd el honlapodon a ParlamentBLOG egy bannerét (120×240 vagy 468×60), és
cserébe mi is kirakjuk a Te álló banneredet! Csak szólj.