ParlamentBLOG
Színvonal
Az embernek kedve sincs erről a nagy belpol-helyzetről írni, amikor minden és mindenki egy kicsit megbolondult, megy a saját útján zavaros tekintettel és ködszurkáló-küldetéstudattal. A szoci frakció a kormány ellen szavaz a kisadók összevonása ügyében, a Fidesz dafke a kormánnyal, csakhogy borsot törjön az MSZP orra alá, az SZDSZ csakazértis liberálvirágokat ültet, pedig tudja, hogy azok szoci földben nem nyughatnak, és az adócsökkentési magokat vissza is rakja a tarisznyájába, a KDNP pedig nincs is, egy nagy felfújt papírzacskó van a helyén, amit még nem vett észre senki, pedig  nagyon könnyű lenne a tenyerünkkel kidurrantani. Az MSZP elnökség Gyurcsányt cseszteti, hogy gyerünk, változtass a stíluson,  Feri meg nem változtat, mert tudja, hogy azok úgysem tudnak ellenfelet állítani neki, Szili meg megint megszólal, de egymásba nehezen kapcsolható mondatokkal teszi, azzal a nem titkolt céllal, hátha valaki egyszer megfejti a hieroglifáit, és a remény jogos, hiszen a Rosette-i kő óta tudjuk, hogy az ismeretlen feltárható. Színvonaltalan az egész, úgy ahogy van.
{ komment (2) } { permalink }  
Hozzászólások
 
Nekem is lenne ehhez egy-két szavam.
 
2.

Pocakos mondja:

déli, mit értesz "színvonal" alatt? Neked mit jelent a színvonal? - és mit a nagyközönségnek? A "színvonal-talan(ság)" ugyanis eleve nélkülözi a színvonalat. Itt inkább politikai kultúra- és logika hiányáról, azaz taktikázásról, vagy méginkább "túlélés"-ről (populizmus) van szó. Én a "Ne csodálkozzunk" címet adtam volna, hiszen nem az országért, (annak felvirágoztatásáért), hanem a közhangulatért folyik a "harc". :-(( (adalék: pocakosgondok.blogspot.com/2007/10/nagykoalci.html)

2007. november 10. 09:29 | http://pocakos.blogspot.com

1.

Carolus mondja:

Sajnos, de igazad van! Végtelenül szomorú vagyok ezért. Na nem azért mert igazad van, hanem mert az az igazság, amit írtál!

2007. november 09. 15:44

 
 
© parlamentblog.hu
Az oldalon szereplõ bejegyzések, vagy annak részletei csak a parlamentblog.hu-ra való hivatkozással használhatók fel

Reklámozz minket!
Helyezd el honlapodon a ParlamentBLOG egy bannerét (120×240 vagy 468×60), és
cserébe mi is kirakjuk a Te álló banneredet! Csak szólj.