ParlamentBLOG
Vudu János
Szegény, Karsai! Nem elég, hogy tavaly egy frakcióülésen Gyurcsány úgy felidegesítette, hogy mentőt kellett hozzá hívni, most meg valami  picsa vudu-varázslatokkal is megfenyegette. Az egészségügyi reform elleni-melletti harc - ez  attól függ, hogy a vekker csörgése után jobb, vagy balkézzel érinti meg a pvc-t - élharcosának, a legnagyobb szocialista bálapirománnak, és Antigombnyomogató Jánosnak most szolgálati autója meg egy vuduvarázslónő - vajh, milyen  sérelem érhette a kisasszonyt? - miatt kell állnia az ügyészség rohamát. De,ahogy ismerjük, bírni fogja. Még ha néha szúrni is fog az oldala.
{ komment (2) } { permalink }  
Hozzászólások
 
Nekem is lenne ehhez egy-két szavam.
 
2.

figyelő mondja:

Szerintem most nem Karsait kellene fikázni, hanem a többi köcsög képviselőt, akik "pártfegyelmre", "frakciófegyelemre" hívatkozva nyomogatják a gombokat, leszarva a választási ígéreteket. Rég eltávolodott az egész politika a néptől, a "demokrácia" abszolút csődje ami az Országházban történik. Ezek a képviselők, miniszterek még mindíg abban a kádári tudatban élnek, hogy ők parancsolgatnak a népnek. Mi tartjuk el őket és a mi pénzünkkel mi rendelkezünk, ha hülyeséget akarnak átnyomni akkor jobb ha elhúznak zsírosbödön mellől ,mielőtt még egy véletlen baleset áldozatai lennének !

2008. március 08. 23:28

1.

Diggy mondja:

Idióta Karsai: Ez mindig fel akar tünni valamivel. Mintha eddig úgy képviselt volna, hogy megkérdezett másokat. Ugyan már!!! Gabona égető paraszt!

2008. február 02. 18:04 | http://internetalon.hu

 
 
© parlamentblog.hu
Az oldalon szereplõ bejegyzések, vagy annak részletei csak a parlamentblog.hu-ra való hivatkozással használhatók fel

Reklámozz minket!
Helyezd el honlapodon a ParlamentBLOG egy bannerét (120×240 vagy 468×60), és
cserébe mi is kirakjuk a Te álló banneredet! Csak szólj.