ParlamentBLOG
Gaudinak is ciki?

Még magának Gaudinak is ciki lehetett az a megjegyzés, amivel a parlamentben Semjén balján sétáló rabbit illette, ugyanis az erről szóló írást saját internetes oldaláról is levetette. Minden maradt volna a régiben, ha a köztévé Ma reggel című műsorában nem szembesítik folyosói beszólásával. A tévében egyébként tagadta, hogy ilyet mondott volna, sőt, azt is vitatta, hogy az oldalán szerepelne ilyen cikk. Pedig a google megőrizte a cikk linkjét, első mondatát, csak éppen a tartalom veszett el, "hozzáférés megtagadva" címszó alatt. A szentkoronaradio.com-on még megtaláltam az index.hu nyomán készült írást. A jobbik.gaudi.hu éppen ezt a cikket vette át. Na lássuk, mi szerepelt Gaudi oldalán, amit a képviselő gyorsan eltüntetett: 
"A jobbikos Gaudi-Nagy Tamás megjegyzésekkel kísérte, hogy a parlamenti folyosón Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes egy rabbi vendégével haladt végig, ezzel a "kereszténydemokrata" politikus megmutatta valódi hitét. "Jött felmérni, hogy mekkora zászló kell majd a hatalomátvételhez?" - tréfálkozott Gaudi a zsidó egyházi személy látogatása kapcsán"
Óvoda vagy pszichiátria? Ez itt a kérdés. A megfejtést ne nekünk küldd!
{ komment (0) } { permalink }  
Lógós firka

"Hazaáruló, mocskos tolvaj banda! Lógni fogtok! - falfirka a balmazújvárosi MSZP iroda falán. Ha valaki húsz év múlva megkérdezi, milyen indulatok kavarogtak a Gyurcsány-kormány idején, ne mondj semmit! Mutasd meg a képet! Update:Ja, és a képhez egy egyáltalán nem illő, rá nem hasonlító, interneten talált dalszöveg: "Lógni fogtok, ha itt maradtok, Eltakarítjuk a zsivány mocskot". Ezt a Szálasit éltető VB zenekar mélabús, szentimentális sanzonjából ollóztam ki.

{ komment (0) } { permalink }  
Whisky kólával? Broáf!

Ismét egy találós kérdés:

- Melyik az a vezető szocialista politikus, aki az MSZP tapolcai kihelyezett frakcióülésének estéjén a bárban Jameson whisykt kért kólával?

A: Szekeres Imre

B: Lendvai Ildikó

C: Gyurcsány Ferenc

UPDATE: a megfejtés pártelnök-miniszterelnök GYF

{ komment (4) } { permalink }   { tovább }
Azt mondta: S.E.G.G.

Bizonyára sokak figyelmét elkerülte, de sasszem kócos kollégán nem lehet ám kifogni. A Magyar Nemzet 2007. február 7-i számában, a hírhasáb legalján, egy kis eldugott szegletben az alábbi hír volt olvasható: "A Fidesz helyi szervezete és a Civil Választási Szövetség lemondásra szólította fel Dunaújváros polgármesterét, mivel a legutóbbi közgyűlésen polgármesterhez nem illő szóval illette a közgyűlési többséget. Kálmán András (MSZP) a "sunyi, embertelen, gátlástalan, galád" szavak kezdőbetűiből alkotott "segg" szóval minősítette a közgyűlés többségét alkotó fideszes és független várospolitikusokat." Hát, azért ez megérdemelt volna egy nagyobb háttérelemzést. Olyan színes-szagosat. Márminthogy milyen is a dunaújvárosi segg, ha jobboldali. Van-e egyáltalán jobboldali segg, vagy a segg, mint olyan nem inkább jobbközép, esetleg neoliberális? Ki kéne írni egy népszavazást segg-ügyben. Vagy egy segg-chartát. Már úgy mégiscsak.

{ komment (5) } { permalink }  
What tha fakka r u talking abot?!
Heves politikai vitát váltott ki, hogy a BBC egyik dokumentumfilmjében angolul feliratozták egy skót halász nyilatkozatát. Stewart Stevenson skót képviselő szerint aki akarta, értette volna a doric nyelvjárásban beszélő férfit. A skótok az angol Barátok közt-tel támadtak vissza, a BBC a háttérzajokra hivatkozik - írja Scotland ügynök. A film az északi vidék halászainak életét mutatta be, az egyik férfi pedig doric nyelvjárásban beszélt munkájáról és családjáról. Stewart Stevenson, a Skót Parlament egyik képviselője (illusztrációnkon egy táblával a kezében) diszkriminációról beszélt az eset kapcsán. Szerinte ugyanis aki akarta, megértette volna a férfit, a feliratozás abszolút felesleges volt. Stewart szerint ezen az alapon az összes “tájszólást” feliratozni kellene Nagy-Britanniában....
{ komment (1) } { permalink }   { tovább }
Skót hazafiság egyenlő anglofóbia?

A skót nacionalizmus leginkább az angolok utálatában merül ki – derült ki egy legutóbbi felmérésről, amelyet Scotland ügynök is olvasott. Az angolok mögött erős pozíciókat harcoltak ki maguknak a muszlimok is a képzeletbeli fekete listán. Érdekesség, hogy a Skót Nemzeti Párt képviselőjelöltjeként jövőre egy pakisztáni politikus is harcba indul a parlamenti mandátumokért.
 • Zsoltson korábbi postja a Stockholm City napilap "ki kit utál" felméréséről
 • { komment (0) } { permalink }   { tovább }
   
   
  © parlamentblog.hu
  Az oldalon szereplõ bejegyzések, vagy annak részletei csak a parlamentblog.hu-ra való hivatkozással használhatók fel

  Reklámozz minket!
  Helyezd el honlapodon a ParlamentBLOG egy bannerét (120×240 vagy 468×60), és
  cserébe mi is kirakjuk a Te álló banneredet! Csak szólj.